Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Dobila sam u međuvremenu na PM linkove za PDF Password Remover, ali evo i linka za tekst ako imaš neki kraći putić dok ja ovaj Remover prostudiram i ukapiram, što će, verujem, potrajati...znači veliki PDF je u pitanju!!!

Posted

Radiša, uspela sam, nemoj da se mučiš. Ovo je bilo lako. Hvala još 1 i forumašu koji mi je poslao linkove. :)

Posted
Dobila sam u međuvremenu na PM linkove za PDF Password Remover, ali evo i linka za tekst ako imaš neki kraći putić dok ja ovaj Remover prostudiram i ukapiram, što će, verujem, potrajati...znači veliki PDF je u pitanju!!!
Ovde ti je dekriptovana verzija, koju možeš štampati... Konvertovao sam i u word, ali je stvarno preveliko...
Posted

Hvala :) Kad smo već kod konvertovanja u Word, možeš li da mi daš i neki program za to, da savladam i tu operaciju..

Posted (edited)
Hvala :) Kad smo već kod konvertovanja u Word, možeš li da mi daš i neki program za to, da savladam i tu operaciju™..
http://www.hellopdf.com/Rezultat mi se ne sviđa... (fajl je bio 250 MB !!!!)... Program Scan To Office ima opciju da konvertuje iz PDF-a u Word, ali on nije besplatan... Zato, uglavnom, radi jako dobro...Imaš ih dosta besplatnih, samo ukucaj u google pdf to word... Edited by radisa
Posted

Probala sam onaj prvi program koji si sad sklonio, i uspela sam da konvertujem. Jeste, remeti malo tekst i morao bi da se sređuje. Sad ću da prostudiram ovo ostalo. Hvala ti!

Posted (edited)

zna neko keyboard shortcut kad treba da stampam stranicu na kojoj sam trenutno?nasla... CTRL+P ^_^

Edited by Hippie
Posted

Dakle, notebook, Vista home premium, nov.Normalno primam mailove sa WinMailom, šaljem mailove bez attachmenta. Ali mailove sa attachmentom, ni u ludilu neće da pošalje. Nema veze koliki je attachment, ne šalje ni one od 5 kb. Na istom notebook-u, ni Gmail kroz webmail neće da attachuje fajlove, niti da šalje mail sa attachmentom? WTF?!?!?

Posted

GOM player je u pitanjuod kada je "apdejtovan" neće da mi prikazuje "ć i č" ali prikazuje "š i ž"titl2.jpgititl1.jpgŠta je problem? I kako ga se rešiti?

Posted

Desni klik -> preferences -> subtitles -> othersTu pogledaj šta je uključeno za code page. Kod mene prikazuje ok i sa default code page. Ako ne radi sa tim, sigurno bi trebalo da radi sa central european podešavanjem.

Posted

Pa, dobro.Odaberi C.E., trebalo bi da ondak bude vo red.

Posted

Da li postoji već neka peticija da se ovo :gmapbgrd.pngpretvori u ovo :gmapwien.png

Posted

Mislim da im za tako nešto trebaju ustupiti podatke ove firme koje rade karte za GPS aplikacije & gadgete. Možda se varam, ali sumnjam..

Posted

A njima se ne ustupa, jer zarađuju pare od toga, whereas je google fraj.Ili da google angažuje neku geodata firmu za prikupljanje podataka da se provezu kombijima kroz sve uličice. Koliko ima takvih firmi na raspolaganju u BG?