Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

ako ne klikćeš na sponzorisane objave nikako

Posted
7 minutes ago, renne said:

ako ne klikćeš na sponzorisane objave nikako

Ali čak i da kliknem kako su oni zaradili na meni ako mi nisu uzeli pare iz džepa? 

Posted

ne zarađuju od tebe, nego od onoga ko je postravio sponzorisanu objavu, kada ti klikneš na nju

isto kao i google

Posted

Pa i o tome sam razmišljala kako je uopšte toj firmi isplativo da se reklamira?! Par puta sam kupovala. Google ads za moj biznis, ma idi, brže sam izgubila pare nego da sam igrala poker masinu

Posted

Postaviš limite

Max broj klikova za max recimo1000$, i preko toga se ne ide

Posted
27 minutes ago, mustang said:

Pa i o tome sam razmišljala kako je uopšte toj firmi isplativo da se reklamira?! 

Racunaju da ce vise zaraditi od tih sto ce klknuti nego koliko ih kosta reklama. Sto, naravno, ne mora da bude tako...

Posted
50 minutes ago, renne said:

Postaviš limite

Max broj klikova za max recimo1000$, i preko toga se ne ide

Da. Toliko sam I bila uložila, trajalo dva ipo dana. 

Posted

@mustang

Pod uslovom da je sve urađeno kako treba, možda je i cena klika jako visoka, to zavisi od delatnosti. Ako baš hoćeš da saznaš šta je razlog, nađi nekog ko zna šta radi da bi to proverio. Ako ne znaš nikoga lično, probaj na Upworku, Poreska će se obradovati.:Jova:

Posted

Da. Toliko sam I bila uložila, trajalo dva ipo dana. 
Nešto tu nije u redu
Toliki reach je fenomenalan, tj skup
Kako si podesila objave?
Posted

Samo da pitam pošto sam laik. Korisnik sam Supernove-Kopernikusa i pošto je onaj njihov ruter slab i u spavaćim sobama je slabiji signal da li mogu da kupim još jedan ruter i da ga postavim na kraju hodnika da proširuje signal na preostale dve sobe?

Posted
On 21.11.2020. at 21:08, mustang said:

Pa i o tome sam razmišljala kako je uopšte toj firmi isplativo da se reklamira?! Par puta sam kupovala. Google ads za moj biznis, ma idi, brže sam izgubila pare nego da sam igrala poker masinu

Pa za tipa 10$ page ti iskače ljudima u lokalu po feedu ili kome već a to su realno smešne pare za takvu reklamu. Isto važi i za instagram. 3, 4 objave prijatelja pa reklama i ima ih ko govana. Očigledno je da im se isplati.

Posted

imas i one pojacivace signala, ali licno bih kupio jaci ruter. nema razloga da ne moze.

Posted

Mozes, ali moras povezati sadasnji I buduci ruter LAN kablom I izvrsiti odredjena podesavanja na novom ruteru.

Nista sto ne mozes sam odraditi ili uz pomoc YT

Posted

Znam znam taman poto renoviram stan mogu da provucem sve kablove gde mi sta treba.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk