Grandilof Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Samo vas dvojica zezajte, moram se Freaku pridruziti na bandwagon da Cubsi omase PO, a sto se ovog drugog tice mozemo gubimo i sa 50 u jednoj tekmi dok smo ispred Natsa, Metsa i sugavih Bravesa sto se mene tice. Evo pitajte Freaka kako obozava kad se recimo Cardsi uguraju u PO ne znaju ni oni sami kako na sta to lici i kako se to zavrsi...
Strahan Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 u ostalim vestima od sinoc - lester se sredio... acuna ju nije uradio lidof hr
freakns Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 38 minutes ago, Grandilof said: Samo vas dvojica zezajte, moram se Freaku pridruziti na bandwagon da Cubsi omase PO, a sto se ovog drugog tice mozemo gubimo i sa 50 u jednoj tekmi dok smo ispred Natsa, Metsa i sugavih Bravesa sto se mene tice. Evo pitajte Freaka kako obozava kad se recimo Cardsi uguraju u PO ne znaju ni oni sami kako na sta to lici i kako se to zavrsi... cuti bre, evo su sinoc izgubili... konacno! opet ce govna da se docepaju playoffa, katastrofa. btw, ne znam da li si primetio, ali niste ispred Bravesa :P a nakon serije sa Metsima imate 6 od 9 vs Nats... znaci sansa da budete i iza njih
freakns Posted August 18, 2018 Author Posted August 18, 2018 (edited) heh, dve za redom dobismo 1-0 protiv ovih Miljenkovih. ljudi su nocas odigrali perfect anti Cardinals tekmu. sedam puta su ispali na double play. u devet inninga, sedam puta. znaci sve sto je moglo da podje pogresno, poslo je. cak i ono sto nije moglo da podje pogresno, i to je poslo. bukvalno susta suprotnost Cardinalsima. doduse, sve ce ovo da se promeni jer je i Montgomery otisao na DL, pa ce nocas da startuje Chatwood. joy, oh joy. Edited August 18, 2018 by freakns
Grandilof Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Kako kuva u AL West, istopila se prednost Astrosa posle metle Seattlea, a Astrosi samo pikaju divizijske u narednih 15, A's, Seattle, Angels, A's, Angels bice bas zabavno...
Miljenko Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 (edited) Tesko je odrzati prednost, kada ti se povrede glavni ofanzivci. Dovoljno je sto Altuve duze fali, a u jednom trenutku, su u autu bila tri najbitnija udaraca. Bonus je sto su ispustili pobede u solidnom broju meceva, na kojima je Verlander izdominirao (ovo vazi od starta sezone; recimo onaj duel sa Colonom). Na bis im je propao closer, pa su i tu morali da nalaze rezervno resenje. Edited August 18, 2018 by Miljenko
freakns Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 izjednacio se Oakland sa Astrosima... nocas Manaea vs Verlander za vodjstvo u diviziji :o i jesu povrede problem za Astrose, ali ni Correa ni Altuve nisu imali odlicne sezone dok su bili zdravi. Altuve je za 100 OPS losiji nego prosle sezone, Correa za 150, Springer 130... to su poprilicni padovi. ali nije da Astrosi bas igraju lose. oni su na proseku od 97 pobeda u sezoni. kada pogledas NL, Cubsi su na 94, Atlanta na 90, Arizona na 89. cak je i Cleveand na 93. njihov problem je sto je i Oakland na 97 a i Seattle je sunja tu negde, dok su Yankees i Red Sox toliko dominantni da je jedan wild card poprilicno izvestan za Yankeese, pa mogu da zavrse sa 90+(sto je verovatno) i ispuse playoff(ovo nije verovatno, ali moze se desiti da tri tima u AL koji nisu uzeli diviziju imaju 90+)
Grandilof Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Eh i ja bih voleo da imam poprilican pad i da udaram .330 , a jos je covek imao super jun, verovatno je malo pao i zbog te povrede u julu. Malo se i salim, znam sta hoces da kazes, ali to je i dalje mizeran pad u odnosu kad im udje tamo neki levat i udara tipa .230 i kompletno poremeti lineup. Vise je do povreda, ove sad serije protiv Seattle, jedna gde ih Texas pocisito , i sad protiv A's to govore.
freakns Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 koji smo mi idioti... konacno smo dobili nesto pitchinga, i nista ne mozemo da udarimo cetiri tekme, prve dve dobijemo 1-0, onda izgubimo 3-1 i sada 2-1 nakon produzetka. 4 solo homera, u svakoj tekmi po jedan... pa jebemu!
Fins fleet Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Seattle nema nista laksi raspored, tako da sumnjam bas da im po visi. No siguran sam da im nije svejedno da li ce uzeti diviziju ili ce u ny na wild card game.
Grandilof Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 O bre covek ima preko 8 ERA i Metsi nas lagano preslisavaju u tekmi gde treba se vratimo ispred Atlante. Nego Freak sta si ono rekao za Hamelsa kad sam ja vikao steta sto se kod nas nije vratio... Mrzi me da kopam po skypeu, penzos, starac tako nesto, a covek im najbolji pitcher trenutno...
freakns Posted August 20, 2018 Author Posted August 20, 2018 biti najbolji pitcher Cubsa i nije neki podvig :( to ko da si najbolji QB u Djetsima
Miljenko Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Nije bas tako. One sezone kada je kletva prekinuta i godinu pre toga, rotacija vam je bila ubitacna.
Strahan Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Murphy u cabsima.. freak ?Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Recommended Posts