February 18Feb 18 1 hour ago, pbg12345 said:fundic nepremostiva prepreka 1 hour ago, pbg12345 said:a jebi ga fundicu1 hour ago, pbg12345 said:nije
February 20Feb 20 jeste zvezda zategla u odbrani, ali odavno nisam video da se neko bas ovoliko raspadne kao spartak
February 20Feb 20 I sta kazete, Grobari poceli da skandiraju Vesni Covic cim su krenuli da gube. Ja sam sokiran, ko bi se tome nadao.
February 20Feb 20 8 minutes ago, hefaca said:A sta je fora sa Covic Vesnom? Da ne cimam chat gptŠto bi rekli Hrvati, to ima dvostruku konotaciju. Kao kod njih ZDS.
February 20Feb 20 Desetine, stotine momaka, ljudi, hrabro vređa jednu ženu, pa bravo bre, PUNKS NOT DEAD! Kakva gomila paćenika.
February 20Feb 20 1 hour ago, Zico said:Desetine, stotine momaka, ljudi, hrabro vređa jednu ženu, pa bravo bre, PUNKS NOT DEAD! Kakva gomila paćenika.Ne razumeš ti tu avangardu.
February 21Feb 21 nije ih bilo u prodaji uopsteljudi su danima pitali sta se desava, da bi cini mi se u ponedeljak iz kss saopstili da su karte pustene u online prodaju u cetvrtak i toboz odmah rasprodatejebo im pas mater, da im jebo pas materrazlika izmedju kvaliteta nasih igraca i trenera sa jedne i onih koji rade u kosarkaskoj organizaciji je enormna
February 21Feb 21 2 hours ago, pbg12345 said:nije ih bilo u prodaji uopsteljudi su danima pitali sta se desava, da bi cini mi se u ponedeljak iz kss saopstili da su karte pustene u online prodaju u cetvrtak i toboz odmah rasprodatejebo im pas mater, da im jebo pas materrazlika izmedju kvaliteta nasih igraca i trenera sa jedne i onih koji rade u kosarkaskoj organizaciji je enormnaPa bre ja koliko se sećam uvek bila neka muka u vezi tih karata.