February 21Feb 21 ne znam, ali to nije opravdanje da bude sve gore i gorenaprotivako se pita vladajuca garnitura kosarka u srbiji postoji radi zvezdepartizan je tu kao ikebana, toboznja konkurencijakao zasluzni gradjani covici imaju svoju igracku i misko menadzer svoj klubtu se prica zavrsavaostalo da bude amaterski nivo i po mogustvu da prave igrace za "velike klubove"cela srbija da navija iskljucivo za zvedu i ako neko bas mora za partizan da se pokaze da toboz postoji izborjbt, ispada da se kup u srbiji moze organizovati samo u jednom graduodnosno u dva, ali beograd valjda nije zainteresovani to je kao normalno stanjeda u "zemlji kosarke" finalni turnir mozes organizovati u dva gradanama ce na kraju prodati foru da ne sme da se izlazi na ulicu jer huligani/kriminalci picke materinei mi cemo samo sleci ramenima Edited February 21Feb 21 by pbg12345
February 21Feb 21 Zvezda Mega, mini kup smthng ide upravo na AS2. Egal trenutno. Koji je ovo uzrast? Imamo li neke šanse protiv Miškovih prospekata?
February 21Feb 21 7 hours ago, pbg12345 said:ne znam, ali to nije opravdanje da bude sve gore i gorenaprotivako se pita vladajuca garnitura kosarka u srbiji postoji radi zvezdepartizan je tu kao ikebana, toboznja konkurencijakao zasluzni gradjani covici imaju svoju igracku i misko menadzer svoj klubtu se prica zavrsavaostalo da bude amaterski nivo i po mogustvu da prave igrace za "velike klubove"cela srbija da navija iskljucivo za zvedu i ako neko bas mora za partizan da se pokaze da toboz postoji izborjbt, ispada da se kup u srbiji moze organizovati samo u jednom graduodnosno u dva, ali beograd valjda nije zainteresovani to je kao normalno stanjeda u "zemlji kosarke" finalni turnir mozes organizovati u dva gradanama ce na kraju prodati foru da ne sme da se izlazi na ulicu jer huligani/kriminalci picke materinei mi cemo samo sleci ramenimaIkebana sa cca 30M €€ budzeta
February 21Feb 21 najmanje bitno u celoj pricijos gore ako nisu2 kluba koja je vlast izdigla na nivo reprezentacije2 privatne igrackei ostalo na ameterskom nivouorganizaciono nam je kosarka skroz puklazivimo po inerciji od stare slave, ogromne kolicine trenera i talentaonaj idiot pravi stadione po varosima u kojima klubovi (fudbalski) igraju trecu ligu i ne mogu skupiti 500 gledalacapravi jebeni nacionalni stadion u surcinu koji ce na kraju kostati milijardu evraa drzava nece da izgradi halu od 3-4000 mesta koja bi kostala najmanje 50 puta manje u gradu koji je uz beograd centar srpske kosarkelitvanija je jos pre 15 godina u svim mestima, medju njima neka gotovo sela, koja imaju profesionalne klubove napravila pristojne kosarkaske hale
February 21Feb 21 ovi uvode civile u cipelama sa ulice na teren da šutiraju na koš a ni 1/4 nije završena sudije još gledaju snimak
February 21Feb 21 10 minutes ago, Bogotac said:Suigu zanimljivOdličan je igrač, on i Bogoljub su klasa baš.
February 21Feb 21 Ovo je prvi put da gledam Megu ove godine (juce i danas), ovaj levoruki afroamerciki plej je uzasan. Je li uvek ovakav?