red star forever Posted February 22 Posted February 22 Ma daj, ne znam zašto je problem priznati da onakvo "čestitanje" - i nije baš neko čestitanje. Nije bitan razlog - goat, loš gubitnik, ego, ma šta god bilo.
kud u maglu Simoviću Posted February 22 Posted February 22 3 hours ago, Moća said: Sto kaze Hronicar nije cestitka kad posle kenjas po sudijama i kako ste znali sta vas ceka sto implicira da ste pokradeni.
Mindaugas Žukauskas Posted February 22 Posted February 22 Ne znam zašto čestitanje i žaljenje na sudije isključuje jedno drugo. Prosto trener ima pravo da bude nezadovoljan suđenjem, ali i dalje može da čestita protivniku. Na stranu što su ovde žalbe potpuno deplasirane i neutemeljene, ne menja stvar da trener ima pravo na njih. Ne znam šta se očekuje od trenera, možda 'čestitam vam na pobedi, smatram da ste nas razbili, pola vaših igrača bih sutra doveo, jako mi se sviđa kako izgledate kao tim, mnogo ste gotivno proslavili, slavili još 100 godina'? Čestitao je, ima izjava crno na belo, i teraj dalje
red star forever Posted February 22 Posted February 22 Ima pravo da priča o suđenju, ali i mi imamo pravo da ocjenjujemo koliko je to čestitanje bilo sportski - u ovom slučaju to nije bilo. Naročito kada čestitanje se upakuje u sendvič između "kultura nalaže da čestitam ili tako nešto" (šta, inače ne bi?) i "studije nedorasle, državni projekat bla bla". Jbg, treba to priznati i onda tjerati dalje.
Mindaugas Žukauskas Posted February 22 Posted February 22 Nesportsko čestitanje Kamo sreće da ga i na ovim stranicama čitamo češće nego što je do sad slučaj, pa makar bilo i 'nesportsko' 1
red star forever Posted February 22 Posted February 22 Slažem se za komentar o forumu, ali to ništa ne mijenja po pitanju Zeljkove "čestitke". Meni to nije ništa strašno, ali mi zanimljivo koliko ste ovdje zapeli da to "odbranite". 2
Eleniko Posted February 23 Posted February 23 neće da se baci gotivni su boce i luka, kad se redukuješ na 2 padeža i pokažeš da se ne shvataš preozbiljno time što forsiraš humor, odmah si 3 nivoa iznad bilo kog drugog koš. podkasta u srbiji 2
Recommended Posts