Eleniko Posted February 17 Posted February 17 1 minute ago, aram said: mlada je noć nema nas 32 cigosa ovde 1
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 2 hours ago, garmonbozia said: Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama.
sasailic Posted February 17 Posted February 17 (edited) https://freestreams-live1.se/arenasport-1-sr/ Edited February 17 by sasailic 1
bradilko Posted February 17 Posted February 17 dopalo mi se ponasanje i izjave ovog trenera vojvodine. samo da ne bude tuce navijaca, prekida i neka pobedi bolji tj partizan hehehe osmeh palpatinov 1
bradilko Posted February 17 Posted February 17 (edited) i jos nesto. secam se zvezde. svi znaru igraci, ilic bio procelav jos ko klinac, bob ga pogledao kad se djordjevic obrijao. radovic ko ruzni grk. jankovic ko trbuljati pekar, zizic ko torch, dabic kao da ga je poplava izbacila, bogosavljev ko streber dosadan, nikolic kuku and lele, karadzic lol, petovic ko oni likovi sto ih lozis ko.., posle obradovic ruzan i mucav, sad je najlepsi u zivotu. a tek rastko cvetkovic hahaha. ko cipiripi sa ona dva zuba. ko da jede lesnike, zurka lna americka iz predgradja, joj kad sam ga video na kalisu, gilic wannabe krimos, a kod nas danilovic ko upisan, sale djordjevic jurile ga samo tako, sveti sava lepotan, pokojni grba momcurina, obrad dileja, pecarski na obrucu, pasplaj dileja nesvakidasnja, popovic albino, ivo nakic san riba beogradskih... i tako. ajmo partizani!!! Edited February 17 by bradilko 1 1 1
warp Posted February 17 Posted February 17 19 minutes ago, bradilko said: i jos nesto. secam se zvezde. svi znaru igraci, ilic bio procelav jos ko klinac, bob ga pogledao kad se djordjevic obrijao. radovic ko ruzni grk. jankovic ko trbuljati pekar, zizic ko torch, dabic kao da ga je poplava izbacila, bogosavljev ko streber dosadan, nikolic kuku and lele, karadzic lol, petovic ko oni likovi sto ih lozis ko.., posle obradovic ruzan i mucav, sad je najlepsi u zivotu. a tek rastko cvetkovic hahaha. ko cipiripi sa ona dva zuba. ko da jede lesnike, zurka lna americka iz predgradja, joj kad sam ga video na kalisu, gilic wannabe krimos, a kod nas danilovic ko upisan, sale djordjevic jurile ga samo tako, sveti sava lepotan, pokojni grba momcurina, obrad dileja, pecarski na obrucu, pasplaj dileja nesvakidasnja, popovic albino, ivo nakic san riba beogradskih... i tako. ajmo partizani!!! 1
warp Posted February 17 Posted February 17 Čestitke i komšijama...dobro su se šibali, Ledej je majstorčina !
Popular Post elementary Posted February 17 Popular Post Posted February 17 (edited) Rumeni ne bi priznao poraz pa ne znam šta da se desi ,uvek neke čestitke ali sudije nisu dorasle ,sramota ,ne zna da prizna poraz . Evo ga krenuo i o budžetima haha. Veoma loš čovek ,dzabe mu titule,može da se okiti ovakvim ponašanjem. Edited February 17 by elementary 10
Блок_64 Posted February 17 Posted February 17 17 minutes ago, elementary said: Rumeni ne bi priznao poraz pa ne znam šta da se desi ,uvek neke čestitke ali sudije nisu dorasle ,sramota ,ne zna da prizna poraz . Evo ga krenuo i o budžetima haha. Veoma loš čovek ,dzabe mu titule,može da se okiti ovakvim ponašanjem. Ne znam sta ce mu ovo blamiranje pred novinarima.Kaze moli klub da se iznesu podaci koliko para su dobili od drzave.Pa rodjace evo ti si tu pred novinarima reci slobodno za koje pare ti radis. 2
stajebrebilo Posted February 17 Posted February 17 2 pitanja od 1 novinara ukupno? Koja je ovo bre zajebancija?! Ja imam 15 pitanja koja bih postavio, a nisam u basket priči, samo fan.
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, elementary said: Rumeni ne bi priznao poraz pa ne znam šta da se desi ,uvek neke čestitke ali sudije nisu dorasle ,sramota ,ne zna da prizna poraz . Evo ga krenuo i o budžetima haha. Veoma loš čovek ,dzabe mu titule,može da se okiti ovakvim ponašanjem. odvratan lik, hvala ti bože što nije naš i dabogda još 10 godina vodio partizan 2 2
Recommended Posts