cartman Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 24 minutes ago, SNARC said: A kad to finale kupa ovde nije bio spektakl..nit manje bitnog trofeja nit vise sranja unaokolo..kao macje sexanje. Prigodno se i održava u februaru 2 6 1
warp Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Jedan lep uvod na forumu u večerašnji praznik košarke Procena je da će oko ponoći ban log biti bogatiji za 10+ nickova 1 4
Eleniko Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 ne verujem, još jedna nebitna pobeda partizana da je bitno ja bi već solidno izvređao vaskoliko forumsko glodarstvo i dobio ban, kao tokom prethodne dve pobede cigAnja 2
sigurnost Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 9 minutes ago, warp said: Jedan lep uvod na forumu u večerašnji praznik košarke Procena je da će oko ponoći ban log biti bogatiji za 10+ nickova kažeš kao da je to nešto loše! 1
warp Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Grobari uzimaju ovaj tradicionalno Utešni Kup i iskoristio bih priliku da im čestitam trofej unapred Reagovaću ovde samo ako Ledej nekoga pošalje na traumatologiju ili da podsetim koliko jadan roster imamo 1 1
warp Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 1 minute ago, Eleniko said: Ti si naš??? Ja sam Drugozvezdijanac iz kruga dvojke 1
*edited by mod Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 1 hour ago, Eleniko said: ne verujem, još jedna nebitna pobeda partizana da je bitno ja bi već solidno izvređao vaskoliko forumsko glodarstvo i dobio ban, kao tokom prethodne dve pobede cigAnja Realno je kup nebitan. Jedinu bitnost ima kao deo duple krune i u prozoru od par sati pre do par sati posle finala. Naravno u kontekstu večitih.
garmonbozia Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama. 1
Eleniko Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 aram izđinksovo za groblje umesto standardnog romskog pokolja 16 na 1 on uveo lažnu simetriju 2 - 2 da znate kome da se zahvalite
warp Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 10 minutes ago, garmonbozia said: Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama. Odličan test Bitnosti trofeja je da li znaš bez guglanja ko je osvojio prošle godine (važi za sve sportove)
*edited by mod Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 14 minutes ago, garmonbozia said: Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama. A jeeeeste sad treba da se ložimo i na ABA super kup i KLS. How yes no.
Milošica Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Trofej kao trofej manje više(mada sport se valjda igra zbog trofeja jbg), ali ovo je prvenstveno bitno zbog psihološkog momenta. 1 1
uini Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 16 minutes ago, garmonbozia said: Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama. meni je trifej nebitan ali ono sto se desilo pre toga mi je izuzetno vazno i uglavnom uzivam na temu, bez obzira na dolazak trofeja
aram Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 10 minutes ago, Eleniko said: aram izđinksovo za groblje umesto standardnog romskog pokolja 16 na 1 on uveo lažnu simetriju 2 - 2 da znate kome da se zahvalite mlada je noć
Recommended Posts