cartman Posted February 17 Posted February 17 24 minutes ago, SNARC said: A kad to finale kupa ovde nije bio spektakl..nit manje bitnog trofeja nit vise sranja unaokolo..kao macje sexanje. Prigodno se i održava u februaru 2 6 1
warp Posted February 17 Posted February 17 Jedan lep uvod na forumu u večerašnji praznik košarke Procena je da će oko ponoći ban log biti bogatiji za 10+ nickova 1 4
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 ne verujem, još jedna nebitna pobeda partizana da je bitno ja bi već solidno izvređao vaskoliko forumsko glodarstvo i dobio ban, kao tokom prethodne dve pobede cigAnja 2
sigurnost Posted February 17 Posted February 17 9 minutes ago, warp said: Jedan lep uvod na forumu u večerašnji praznik košarke Procena je da će oko ponoći ban log biti bogatiji za 10+ nickova kažeš kao da je to nešto loše! 1
warp Posted February 17 Posted February 17 Grobari uzimaju ovaj tradicionalno Utešni Kup i iskoristio bih priliku da im čestitam trofej unapred Reagovaću ovde samo ako Ledej nekoga pošalje na traumatologiju ili da podsetim koliko jadan roster imamo 1 1
warp Posted February 17 Posted February 17 1 minute ago, Eleniko said: Ti si naš??? Ja sam Drugozvezdijanac iz kruga dvojke 1
*edited by mod Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, Eleniko said: ne verujem, još jedna nebitna pobeda partizana da je bitno ja bi već solidno izvređao vaskoliko forumsko glodarstvo i dobio ban, kao tokom prethodne dve pobede cigAnja Realno je kup nebitan. Jedinu bitnost ima kao deo duple krune i u prozoru od par sati pre do par sati posle finala. Naravno u kontekstu večitih.
garmonbozia Posted February 17 Posted February 17 Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama. 1
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 aram izđinksovo za groblje umesto standardnog romskog pokolja 16 na 1 on uveo lažnu simetriju 2 - 2 da znate kome da se zahvalite
warp Posted February 17 Posted February 17 10 minutes ago, garmonbozia said: Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama. Odličan test Bitnosti trofeja je da li znaš bez guglanja ko je osvojio prošle godine (važi za sve sportove)
*edited by mod Posted February 17 Posted February 17 14 minutes ago, garmonbozia said: Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama. A jeeeeste sad treba da se ložimo i na ABA super kup i KLS. How yes no.
Milošica Posted February 17 Posted February 17 Trofej kao trofej manje više(mada sport se valjda igra zbog trofeja jbg), ali ovo je prvenstveno bitno zbog psihološkog momenta. 1 1
uini Posted February 17 Posted February 17 16 minutes ago, garmonbozia said: Svaki trofej je bitan, čak i ovo naše sranje koje je očajno organizovano i sa očajnim sudijama. meni je trifej nebitan ali ono sto se desilo pre toga mi je izuzetno vazno i uglavnom uzivam na temu, bez obzira na dolazak trofeja
aram Posted February 17 Posted February 17 10 minutes ago, Eleniko said: aram izđinksovo za groblje umesto standardnog romskog pokolja 16 na 1 on uveo lažnu simetriju 2 - 2 da znate kome da se zahvalite mlada je noć
Recommended Posts