FPLS Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Belosevic i Obrknezevic osetili misterioznu vrtoglavicu, pa ce finale umesto njih suditi Jovcic i Juras. Danilovic se zaigrao... 1
Joe D Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Prilazem spisak sudija koji ne pokradu i jedne i druge svaki put: 5 2 1
Nikodije Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 2 minutes ago, theanswer said: Ulazak u produžetak nije isto što i pobeda. Možda u predgradju važe neka druga pravila, pa mogu oni da ti formulišu umesto da posaljes cvece u zeleznik uz cestitku za velike stvari koje rade, ti se hvatas za trivijalnosti. nikad covek od tebe.
theanswer Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 3 minutes ago, Nikodije said: umesto da posaljes cvece u zeleznik uz cestitku za velike stvari koje rade, ti se hvatas za trivijalnosti. nikad covek od tebe. Kad pobede mlađeg brata šaljem i cveće i bombonjeru
Nikodije Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 tesko je pobediti evroligasa, za pocetak sve su blizi da sruse kkp, ja mislim da ce se desiti tokom sezone, u kls sigurno ako ne i u plej ofu aba. 1 1
Nikodije Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 auh kakav kripl fajt na instagramu izmedju tegeltije i covicevog kkcz insajdera oko sudija. sta mi placamo jbt. 1
Milošica Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 (edited) Dve strane iste medalje. Edited February 20, 2022 by Milošica
Milošica Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Btw, ide Tegijeva reportaza iz Nisa pre neki dan, kadar se 5 sekundi zaustavlja na onom ogromnom AV posteru u centru grada.
renne Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 3 minutes ago, ToniAdams said: u kolko je tjekma i jel stvarno na rts? 21:00 RTS i Arena Sport Premium 1 1
John Coltrane Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Vlade Djurović na Areni: "kup je jako važan, to se svuda poštuje u svetu osim možda Klop vidim nešto da priča... da podidje navijačima" "to ostaje upisano u cv svakog trenera, igrača, fiziotreapeuta, o tome će se pričati 2 nedelje zbog PROZORA za reprezentacije" 2
BWA Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 4 hours ago, Nikodije said: tesko je pobediti evroligasa, za pocetak sve su blizi da sruse kkp, ja mislim da ce se desiti tokom sezone, u kls sigurno ako ne i u plej ofu aba. Tako je. Ipak, malo je neobično da 1 Igokea svako malo dobije evroligaša a čudu iz Železnika to nikako ne polazi za rukom.
Ted Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 (edited) 47 minutes ago, John Coltrane said: Vlade Djurović na Areni: "kup je jako važan, to se svuda poštuje u svetu osim možda Klop vidim nešto da priča... da podidje navijačima" "to ostaje upisano u cv svakog trenera, igrača, fiziotreapeuta, o tome će se pričati 2 nedelje zbog PROZORA za reprezentacije" jedina važnost kupa može da bude u tradiciji. naprosto se radi o takmičenju koje ima dugačku tradiciju, a svojevremeno je donosilo i plasman u neko evro takmičenje i imalo rezultatski značaj. sad je ostala samo tradicija, ok. nećemo da je prekidamo. ja smo mislim da ga treba održavati krajem septembra, pre no što počnu prvenstva i evrotakmičenja, kako bi se izbegli ovi predugački i nepotrebni prekidi. taman da bude u finišu pripremnog perioda, ionako je u pitanju vikned turnir koji ne oduzima mnogo vremena i sve se završi za par dana. veći problem je kls, jer to takmičenje oduzima dosta vremena i podrazumeva odigravanje gomile utakmica koje objektivno nikoga ne interesuju. a pošto se kls igra cele sezone, po meni bi najbolje bilo da prvak Srbije bude onaj koji je igrao to takmičenje i na kraju bio prvi. ako večiti i aba ligaši žele da igraju neka ga igraju od početka. mogu i sa nekim rezervnim, mladim timovima isl. mislim da Hrvati i Slovenci igraju svoje lige i da u njima učestvuju i aba ligaši. Edited February 20, 2022 by Ted 1
J.R. Cash Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Kup se odrzava kad i u svakoj drugoj zemlji i igra se na maksimumu kao i svuda. Svake godine iste price. 7
Ted Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 naravno da je ista priča kad se svake godine prekidaju takmičenja koja većina navijača voli i želi da prati i gleda, zbog prozora i kupova koji ih objektivno ne interesuju ili ih ne interesuju toliko. stvar kalendara. kad reše kalendar prestaće i priče.
Recommended Posts