February 20, 20223 yr Belosevic i Obrknezevic osetili misterioznu vrtoglavicu, pa ce finale umesto njih suditi Jovcic i Juras. Danilovic se zaigrao...
February 20, 20223 yr On 20. 2. 2022. at 13:13, theanswer said: Ulazak u produžetak nije isto što i pobeda. Možda u predgradju važe neka druga pravila, pa mogu oni da ti formulišu umesto da posaljes cvece u zeleznik uz cestitku za velike stvari koje rade, ti se hvatas za trivijalnosti. nikad covek od tebe.
February 20, 20223 yr On 20. 2. 2022. at 13:18, Nikodije said: umesto da posaljes cvece u zeleznik uz cestitku za velike stvari koje rade, ti se hvatas za trivijalnosti. nikad covek od tebe. Kad pobede mlađeg brata šaljem i cveće i bombonjeru
February 20, 20223 yr tesko je pobediti evroligasa, za pocetak sve su blizi da sruse kkp, ja mislim da ce se desiti tokom sezone, u kls sigurno ako ne i u plej ofu aba.
February 20, 20223 yr auh kakav kripl fajt na instagramu izmedju tegeltije i covicevog kkcz insajdera oko sudija. sta mi placamo jbt.
February 20, 20223 yr Btw, ide Tegijeva reportaza iz Nisa pre neki dan, kadar se 5 sekundi zaustavlja na onom ogromnom AV posteru u centru grada.
February 20, 20223 yr On 20. 2. 2022. at 15:35, ToniAdams said: u kolko je tjekma i jel stvarno na rts? 21:00 RTS i Arena Sport Premium 1
February 20, 20223 yr Vlade Djurović na Areni: "kup je jako važan, to se svuda poštuje u svetu osim možda Klop vidim nešto da priča... da podidje navijačima" "to ostaje upisano u cv svakog trenera, igrača, fiziotreapeuta, o tome će se pričati 2 nedelje zbog PROZORA za reprezentacije"
February 20, 20223 yr On 20. 2. 2022. at 13:25, Nikodije said: tesko je pobediti evroligasa, za pocetak sve su blizi da sruse kkp, ja mislim da ce se desiti tokom sezone, u kls sigurno ako ne i u plej ofu aba. Tako je. Ipak, malo je neobično da 1 Igokea svako malo dobije evroligaša a čudu iz Železnika to nikako ne polazi za rukom.
February 20, 20223 yr On 20. 2. 2022. at 17:16, John Coltrane said: Vlade Djurović na Areni: "kup je jako važan, to se svuda poštuje u svetu osim možda Klop vidim nešto da priča... da podidje navijačima" "to ostaje upisano u cv svakog trenera, igrača, fiziotreapeuta, o tome će se pričati 2 nedelje zbog PROZORA za reprezentacije" jedina važnost kupa može da bude u tradiciji. naprosto se radi o takmičenju koje ima dugačku tradiciju, a svojevremeno je donosilo i plasman u neko evro takmičenje i imalo rezultatski značaj. sad je ostala samo tradicija, ok. nećemo da je prekidamo. ja smo mislim da ga treba održavati krajem septembra, pre no što počnu prvenstva i evrotakmičenja, kako bi se izbegli ovi predugački i nepotrebni prekidi. taman da bude u finišu pripremnog perioda, ionako je u pitanju vikned turnir koji ne oduzima mnogo vremena i sve se završi za par dana. veći problem je kls, jer to takmičenje oduzima dosta vremena i podrazumeva odigravanje gomile utakmica koje objektivno nikoga ne interesuju. a pošto se kls igra cele sezone, po meni bi najbolje bilo da prvak Srbije bude onaj koji je igrao to takmičenje i na kraju bio prvi. ako večiti i aba ligaši žele da igraju neka ga igraju od početka. mogu i sa nekim rezervnim, mladim timovima isl. mislim da Hrvati i Slovenci igraju svoje lige i da u njima učestvuju i aba ligaši. Edited February 20, 20223 yr by Ted
February 20, 20223 yr Kup se odrzava kad i u svakoj drugoj zemlji i igra se na maksimumu kao i svuda. Svake godine iste price.
February 20, 20223 yr naravno da je ista priča kad se svake godine prekidaju takmičenja koja većina navijača voli i želi da prati i gleda, zbog prozora i kupova koji ih objektivno ne interesuju ili ih ne interesuju toliko. stvar kalendara. kad reše kalendar prestaće i priče.