Ted Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 ako zbog jebenog kupa ostanemo bez Smajlagića i Mura, ja nemam reči na to sranje treba slati rezerviste, omladnince.....možeš da upropastiš sezonu boreći se za ništa 1
garmonbozia Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 To može da se desi u bilo kojoj utakmici u bilo kom takmičenju. Uvek treba najjači tim svuda. 7
Kreator Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 23 minutes ago, Ted said: ako zbog jebenog kupa ostanemo bez Smajlagića i Mura, ja nemam reči na to sranje treba slati rezerviste, omladnince.....možeš da upropastiš sezonu boreći se za ništa Ovo govno od takmičenja treba igrati u avgustu. A onda za njim i sve smrdljive fiba prozore u nastavku sve do polovine septembra. Da možemo da gledamo normalnu košarku od oktobra. 2
April Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Kako se večeras Brajs posrao po PanteruSent from my M2102J20SG using Tapatalk
Ted Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 od kako smo poveli sa 16 razlike, neobjašnjiv pad. bez vidljivog razloga. umesto da se privede kraju normalno, ulazi se u nervozu
goofs Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Mali crnjo u FMPu odlican igrac, ne znam odakle su ga iskopali
J.R. Cash Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 15 minutes ago, April said: Kako se večeras Brajs posrao po Panteru Sent from my M2102J20SG using Tapatalk Kako? 1
garmonbozia Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Bukvalno nikako, nit ista pozicija, niti ga čuvao Panter, pritom Panter dao 30 poena.
Ted Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 šta uradismo na kraju, katastrofa. mislim da nemamo nikave šanse sutra. nadam se da grešim.
April Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Treći put u sezoni na jednu loptu Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
BWA Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Šanse svakako imamo. Ovo na kraju je situacija kad pomisliš da si završio a protivniku se pusti ruka jer nema šta izgubiti. Sutra je finale, jedan meč, nismo favorit ali možemo biti u egalu sigurno.
Nikodije Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 (edited) 27 minutes ago, goofs said: Mali crnjo u FMPu odlican igrac, ne znam odakle su ga iskopali Izbunarili su ga u prašumama jugoistočne Lujizijane, grad se zove Čačak. Nadrealnu utakmicu je odigrao, šteta što je skraćen pa svakako nije po Radonjinom ukusu. On kad bira igrače prvo uzima mere, kao da je krojač, pa ako su mere odgovarajuće onda analizira dalje. Edited February 19, 2022 by Nikodije 1
Ted Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 (edited) šta ja znam, sa ovakvim defanzivnim skokom i amplitudama u toku utakmice, realniji mi je neki ishod poput prvog derbija u sezoni. čak i da povedemo sa 15 razlike, čim izađu nosioci, idemo u egal ili minus za 2, 3 minuta. kao sa Huventudom. naravno, jedna je tekma i svašta je moguće. moguće da ćemo sutra bolje odgirati, bollje štititi obruč. moguće da će oni imati dan kada šutiraju za tri 2/20. biće verovatnno vruća atmosfera pošto je ovo jedina utakmica kada će oba stada moći da prisustvuju u velikom broju. edit. inače FMP baš lepo posložena ekipa, ovaj mladac na klupi izgleda da zna posao. da nisu Ćokijevi mogao bih da kažem da su mi extra gotivni. osim ovog Tasića, koji izgleda kao neki poljoprivrednik alkos koji je skočio sa traktora da te vija štanglom. no dobro, možda je duša od čoveka ali samo tako izgleda Edited February 19, 2022 by Ted
Recommended Posts