Jump to content
IGNORED

Senke nad Balkanom

mustang

Recommended Posts

Posted

Ima mnogo psovki u seriji, preterali su. Iako je Srbija u pitanju, nije se toliko psovalo ranije. Ljudi su se sa mnogo više takta i poštovanja odnosili jedni prema drugima. 

Posted
Ima mnogo psovki u seriji, preterali su. Iako je Srbija u pitanju, nije se toliko psovalo ranije. Ljudi su se sa mnogo više takta i poštovanja odnosili jedni prema drugima. 

I meni je zasmetalo. Prosto previše.
Posted

Bilo je razvrata, pijančenja i kurvi, i zalaženja viših slojeva u sumnjive kvartove, tu je pogođeno. O ovome sam slušao od pokojnog tečinog oca, on je bio iz jedne od najbogatijih beogradskih starih porodica, plejboj i bonvivan, nije mu bilo strano zalaženje po Savamali i privođenja gospođica u njegovom novom bjuiku. Ali nikad nisam čuo od njega psovku. Svima se obraćao sa Vi i bio pun poštovanja i takta. 

Posted
16 minutes ago, Filozof manijak said:

Meni je  Đuričko isto odglumio u Montevideu i u Senkama. Kao da gledam isti lik.

Malo koji nas glumac je u stanju da ima transformacije, odnosno sposobnost da se ponisti. Svi oni ulogu prilagodjavaju sebi i svom stilu glume, a ne obrnuto. I Zika Todorovic je uvek isti, ali meni uvek super da ga vidim.

Jedino kad dobiju malo specificniju ulogu (recimo Samolov kao Niski), pa moraju da porade malo na akcentu i sl..

Posted

I meni je Đuričko generalno najslabiji.

Kao da je zalutao iz Pink pantera pa naizmjenično kombinuje višak samouvjerenosti Kluzoa i neurotičnost Drajfusa.

Čak m je i Kičić prihvatljviji u ulozi Mirića/Kaluđera. Iz epizode u epizodu sve je bolji i manje iritantan.

Kowalski: Samolov je igrao Nišliju i kod Dragojevića u Atomski zdesna.

Posted

Djuricko dobar, Kicic najbolji...

Mada je u sumnjivim licima Kicic bio jos urnebesniji...

Posted

Najgora gluma je kod drugarice od bankarke. Steta za ono telo :(

Posted

zubate one?

kad pomenuste ziku i kad se vec igramo kastinga, cini mi se da bi njemu legla kiciceva uloga i da bi mnogo jasnije odradio tu transformaciju izmedju dva lika

Posted

ne gledam seriju, pogledacu kad prodje sezona, citam komentare, ako ne igra Krivokapic steta je, on treba da igra u svakom filmu ili seriji

Posted

koliko treba da čekamo , mi koji čekamo kraj iste 

Posted

Nova godina tj. Božić...

...shit has hit the fan ....

Posted
17 hours ago, slow said:

Bilo je razvrata, pijančenja i kurvi, i zalaženja viših slojeva u sumnjive kvartove, tu je pogođeno. O ovome sam slušao od pokojnog tečinog oca, on je bio iz jedne od najbogatijih beogradskih starih porodica, plejboj i bonvivan, nije mu bilo strano zalaženje po Savamali i privođenja gospođica u njegovom novom bjuiku. Ali nikad nisam čuo od njega psovku. Svima se obraćao sa Vi i bio pun poštovanja i takta. 

Bio je grobar jamačno.  Za partizan, to mislim.

Kad mislite da su usle u modu psovke? Ozbiljno pitam.

Posted

to kod vas, grobarske gospode

mi cigani psujemo od kad znamo za sebe 

Posted

Nije se ranije psovalo ni blizu kao sad. Zemlja kocijasa smo postali.