steins Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 u alal im vera za pucnjavu. Zaboravicu i na magnume i na p38 i na ostale brljotine
Plavimost Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Kako je dobar osmeh Gordana Kičića Netflix materijal
April Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 3 minutes ago, katamaran said: Ni GoT nema ovoliki body count po epizodi. Za ovakvu pucačinu bi Aleksandar spalio sve od Kumanova do Skoplja
Tribun_Populi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 M'jok, preuveličavano to sve posle rata. Ima tekst na Peščaniku o učincima žandarmerije. To je bio teror koliko su grandiozne bile i partizanske ofanzive, taman toliko. edit: meni highlight inspektor Pletikosić.
SNARC Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ne znam za ostatak foruma ali..meni se sve vise dopada Kiciceva uloga..kao da je kopirao Kristofa Valca iz filma Inglorious bastards. Naravno, nije Kicic taj nivo..ali sasvim lepo pliva u ovoj ulozi. Ostajem pri tome da je Jezdic najupecatljiviji glumac u ovoj serije.
nisam ja Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 ma samo mu legli brkovi da pokriju pola osmeha onog tipa iz Muniteda.
ZSNj Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 3 minutes ago, SNARC said: Ne znam za ostatak foruma ali..meni se sve vise dopada Kiciceva uloga..kao da je kopirao Kristofa Valca iz filma Inglorious bastards. Naravno, nije Kicic taj nivo..ali sasvim lepo pliva u ovoj ulozi. Ostajem pri tome da je Jezdic najupecatljiviji glumac u ovoj serije. mozda nije taj nivo, ali jeste 10 liga ispod.. mada se slazem da je manje iritantan nego na pocetku.
Zico Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 hour ago, Papovac said: a ko je kosa? Pravo pitanje, valjda nece i nju ubiti.
gospa buba Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 jel preteklo zivih zena uoshte?sent from bubamoto
Papovac Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Pa bankarka I pandurka bile u kafani. Ali trenutno navijamo za cesce kosino pojavljivanje
Filozof manijak Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 (edited) 8 hours ago, SNARC said: Ne znam za ostatak foruma ali..meni se sve vise dopada Kiciceva uloga..kao da je kopirao Kristofa Valca iz filma Inglorious bastards. Naravno, nije Kicic taj nivo..ali sasvim lepo pliva u ovoj ulozi. Ostajem pri tome da je Jezdic najupecatljiviji glumac u ovoj serije. On 11/27/2017 at 12:26 PM, Filozof manijak said: Jezdić dominira u svakoj sceni. čak mi je i Kičić bio prihvatljiv u onoj sceni sa generalom. Isto mišljenje imam oko Kičića. KOliko god mi bio iritantan u u samom staru serije, sad mi se čini da mu je nekako ta uloga baš legla (tipa koji se folira u javnosti, a u stvarnosti je jezivi krimos) Edited December 4, 2017 by Filozof manijak
Recommended Posts