December 3, 20177 yr u alal im vera za pucnjavu. Zaboravicu i na magnume i na p38 i na ostale brljotine
December 3, 20177 yr 3 minutes ago, katamaran said: Ni GoT nema ovoliki body count po epizodi. Za ovakvu pucačinu bi Aleksandar spalio sve od Kumanova do Skoplja
December 3, 20177 yr M'jok, preuveličavano to sve posle rata. Ima tekst na Peščaniku o učincima žandarmerije. To je bio teror koliko su grandiozne bile i partizanske ofanzive, taman toliko. edit: meni highlight inspektor Pletikosić.
December 3, 20177 yr Ne znam za ostatak foruma ali..meni se sve vise dopada Kiciceva uloga..kao da je kopirao Kristofa Valca iz filma Inglorious bastards. Naravno, nije Kicic taj nivo..ali sasvim lepo pliva u ovoj ulozi. Ostajem pri tome da je Jezdic najupecatljiviji glumac u ovoj serije.
December 3, 20177 yr 3 minutes ago, SNARC said: Ne znam za ostatak foruma ali..meni se sve vise dopada Kiciceva uloga..kao da je kopirao Kristofa Valca iz filma Inglorious bastards. Naravno, nije Kicic taj nivo..ali sasvim lepo pliva u ovoj ulozi. Ostajem pri tome da je Jezdic najupecatljiviji glumac u ovoj serije. mozda nije taj nivo, ali jeste 10 liga ispod.. mada se slazem da je manje iritantan nego na pocetku.
December 3, 20177 yr Pa bankarka I pandurka bile u kafani. Ali trenutno navijamo za cesce kosino pojavljivanje
December 4, 20177 yr 8 hours ago, SNARC said: Ne znam za ostatak foruma ali..meni se sve vise dopada Kiciceva uloga..kao da je kopirao Kristofa Valca iz filma Inglorious bastards. Naravno, nije Kicic taj nivo..ali sasvim lepo pliva u ovoj ulozi. Ostajem pri tome da je Jezdic najupecatljiviji glumac u ovoj serije. On 11/27/2017 at 12:26 PM, Filozof manijak said: Jezdić dominira u svakoj sceni. čak mi je i Kičić bio prihvatljiv u onoj sceni sa generalom. Isto mišljenje imam oko Kičića. KOliko god mi bio iritantan u u samom staru serije, sad mi se čini da mu je nekako ta uloga baš legla (tipa koji se folira u javnosti, a u stvarnosti je jezivi krimos) Edited December 4, 20177 yr by Filozof manijak