Krošek Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 ja te osamdesete nisam ni primetila dok niste pocheli da insistirate da je to (jedan od) glavni domet. ćuti, ja nisam ni gledao seriju
Hippie Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 meni je neverovatno kako su neki pronasli nekakvo duboko znacenje u najvechoj tv show prevari decenije aka Twin Peaks 3 dok pronalaze kako im je Stranger Things slatkis sranje.... meni je serija totalna uzivancija kao izuzetno sarmantni omaz hororu iz 80ih.. fantastici i sire -- punk Alice in Wonderland i tako tome...... stigla sam do pete epizode, danas zavrsavam pa chu da krecim topik.... hejteri, odbijte
Sara Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 ni nostalgiju nisam primetila. meni lepa serija za gledanje. generalno i meni, vrlo simpaticna, ali nije bas u tipu onih na koje umem da otkinem ^_^
Ajant23 Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 meni je neverovatno kako su neki pronasli nekakvo duboko znacenje u najvechoj tv show prevari decenije aka Twin Peaks 3 dok pronalaze kako im je Stranger Things slatkis sranje.... meni je serija totalna uzivancija kao izuzetno sarmantni omaz hororu iz 80ih.. fantastici i sire -- punk Alice in Wonderland i tako tome...... stigla sam do pete epizode, danas zavrsavam pa chu da krecim topik.... hejteri, odbijte Nisu neki nego ja, ili nisi u stanju da mi se direktno obratiš... A, to što je tebi to neverovatno, pa ne čudi me...
Hippie Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Nisu neki nego ja ko priznaje pola mu se dodaje nisi jedini..... meni recimo, kao velikom fanu Twin Piksa prve i druge sezone, uopste nije bijo problem da kazem kako je trecha tesko sranje... i za nekog ko u stvari nije ljubitelj TV serija, uopste, Stranger Things je 1 remek delce
mraki Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Odgledah i ja drugu sezonu. Simpatično, ali ništa više od toga. Prve se ni ne sećam najbolje, ali čini mi se da je malo bolje držala pažnju.
Ajant23 Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 ko priznaje pola mu se dodaje nisi jedini..... meni recimo, kao velikom fanu Twin Piksa prve i druge sezone, uopste nije bijo problem da kazem kako je trecha tesko sranje... i za nekog ko u stvari nije ljubitelj TV serija, uopste, Stranger Things je 1 remek delce Izađi malo iz Twin Peaksa, pa ćeš ga lepše videti...
Pokojni Ruxin Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Odgledah i ja drugu sezonu. Simpatično, ali ništa više od toga. Prve se ni ne sećam najbolje, ali čini mi se da je malo bolje držala pažnju. Prva je imala na svojoj strani misteriju koja drži pažnju i faktor svežine, ali mislim da je u globalu druga ipak nešto bolja.
Lancia Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Ja verujem samo Ruxinu. Skinuh najzad, gleda se odsutra.
Pečorin Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Prva je imala na svojoj strani misteriju koja drži pažnju i faktor svežine, ali mislim da je u globalu druga ipak nešto bolja. +1
gospa buba Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 generalno i meni, vrlo simpaticna, ali nije bas u tipu onih na koje umem da otkinem ^_^ pa zavisi koliko mi je dosadno u tom trenutku, pa da bude okidach za otkidanje ^_^
Sara Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 od toga koliko mi je dosadno zavisi samo koliko ce kriterijumi nisko da mi padnu, okidac mi se nikad ne temelji na dosadi :D
J-♣ Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 S02E05, kad su Nensi i Džonatan došli kod bradatog privatnog detektiva <_<
Recommended Posts