Jump to content
IGNORED

Stranger Things-жал за младос’ или кад је било кул натапати косу лаком

porucnik vasic

Recommended Posts

Posted

ja te osamdesete nisam ni primetila dok niste pocheli da insistirate da je to (jedan od) glavni domet.

ćuti, ja nisam ni gledao seriju

Posted

meni je neverovatno kako su neki pronasli nekakvo duboko znacenje u najvechoj tv show prevari decenije aka Twin Peaks 3 dok pronalaze kako im je Stranger Things slatkis sranje.... LaieA_063.gif

meni je serija totalna uzivancija kao izuzetno sarmantni omaz hororu iz 80ih.. fantastici i sire -- punk Alice in Wonderland heart.gif i tako tome...... 

stigla sam do pete epizode, danas zavrsavam pa chu da krecim topik.... hejteri, odbijte 

Posted

ni nostalgiju nisam primetila. meni lepa serija za gledanje.

generalno i meni, vrlo simpaticna, ali nije bas u tipu onih na koje umem da otkinem ^_^

Posted

meni je neverovatno kako su neki pronasli nekakvo duboko znacenje u najvechoj tv show prevari decenije aka Twin Peaks 3 dok pronalaze kako im je Stranger Things slatkis sranje.... LaieA_063.gif

meni je serija totalna uzivancija kao izuzetno sarmantni omaz hororu iz 80ih.. fantastici i sire -- punk Alice in Wonderland heart.gif i tako tome...... 

stigla sam do pete epizode, danas zavrsavam pa chu da krecim topik.... hejteri, odbijte 

Nisu neki nego ja, ili nisi u stanju da mi se direktno obratiš...

A, to što je tebi to neverovatno, pa ne čudi me...

Posted

Nisu neki nego ja

ko priznaje pola mu se dodaje dirol.gif

nisi jedini..... meni recimo, kao velikom fanu Twin Piksa prve i druge sezone, uopste nije bijo problem da kazem kako je trecha tesko sranje... i za nekog ko u stvari nije ljubitelj TV serija, uopste, Stranger Things je 1 remek delce

Posted

Odgledah i ja drugu sezonu. Simpatično, ali ništa više od toga. Prve se ni ne sećam najbolje, ali čini mi se da je malo bolje držala pažnju.

Posted

ko priznaje pola mu se dodaje dirol.gif

nisi jedini..... meni recimo, kao velikom fanu Twin Piksa prve i druge sezone, uopste nije bijo problem da kazem kako je trecha tesko sranje... i za nekog ko u stvari nije ljubitelj TV serija, uopste, Stranger Things je 1 remek delce

Izađi malo iz Twin Peaksa, pa ćeš ga lepše videti...

Posted

Odgledah i ja drugu sezonu. Simpatično, ali ništa više od toga. Prve se ni ne sećam najbolje, ali čini mi se da je malo bolje držala pažnju.

Prva je imala na svojoj strani misteriju koja drži pažnju i faktor svežine, ali mislim da je u globalu druga ipak nešto bolja.

Posted

Ja verujem samo Ruxinu. Skinuh najzad, gleda se odsutra.

Posted

Prva je imala na svojoj strani misteriju koja drži pažnju i faktor svežine, ali mislim da je u globalu druga ipak nešto bolja.

+1

Posted

generalno i meni, vrlo simpaticna, ali nije bas u tipu onih na koje umem da otkinem ^_^

pa zavisi koliko mi je dosadno u tom trenutku, pa da bude okidach za otkidanje ^_^

Posted

od toga koliko mi je dosadno zavisi samo koliko ce kriterijumi nisko da mi padnu, okidac mi se nikad ne temelji na dosadi :D

Posted

S02E05, kad su Nensi i Džonatan došli kod bradatog privatnog detektiva

102ro6x.jpg

<_<