Mil@n Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 9 hours ago, Weenie Pooh said: Hvala, zvuči kao da veze nema sa D&D likom istog imena. Biće da sam na vreme batalio... u stvari jednu sezonu prekasno. Možda čak i dve. Realno je 4. sezona dobra koliko prve tri zajedno, ja nisam nikad bio fan i ST mi je jedna od najprehajpovanijih uradaka ikad sa apsolutno prosečnom pričom koja vata na muziku i nostalgiju 80ih, ali 4. sezona je 5 u čelo za prve tri. 1
ToniAdams Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 meni prva daleko najnaj, cetvrta odma za njom 4
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 slažem se, ali nije mi ni baš odmah za njom. prvi deo četvrte mi je bio jači, drugi deo me malo umorio sa beskrajnim emotivnim monolozima i momentima koju su se previše upiru da budu kul kao ono sa metalikama. u prvoj i ćetvrtoj ima najviše horora btw, tako da bih rekao da je to tajni sastojak. 1
ToniAdams Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 jeste, krene fakat da opada, al sumasumarum dosta sam bio zadovoljan na kraju
Recommended Posts