Jump to content

Istorija fudbala

Featured Replies

• 4 weeks later...

Četvrt veka prodje, okruglo ☹️

IMG_0952.jpeg

Edited by ducca

0811E923-02C0-4E25-AAF0-EDA95007928A.jpeg

I naravno

DA4C2884-F5E7-4E97-A4A2-F900CC5ED813.jpeg

Ih kakvi su. Ovde se garant neki lokalac nakacio jer je neki falio za mali fudbal

Jedan od tri najbolja fudbalera svih vremena na slikama, dao dva gola glavom u najbitnijem momentu karijere, inace se ne secam ni da je pokusavao pre i posle

I dres ubiva

Edited by villiem

Ja kad sam bio klinac 1998. delovalo mi je da je 1990 bila tako daleko a evo sad kao juce se secam svih grupa i skoro sivh rezultata sa tog prvenstva.

Sad se ne mogu setiti polufinalista sa zadnja 3..

i ta 98 uveliko bila modern fudbal, a kače je već po retro stranicama

Ja to finale pamtim kao “dabogda izgubili i jedni i drugi” 

Btw skoro smo pisali i o dokumentarcu o aferi Ronaldo, trovanje ili ne.

98 je imala ubedljivo najlepsu loptu ikada, imao sam neku pijacarsku repliku od skaja i kad sam je probusio o trn imitirajuci Mijatovu precku bas sam bio zdra'o tuzan

:ziga:

Ko su ona dvojica najvisocijih sa FRA slike? Je l' levo Dugari propo? Ko je desno?

Karembe mladji nego onda, Lamusi se rodio mator 

14 minutes ago, Plajvi said:

98 je imala ubedljivo najlepsu loptu ikada, imao sam neku pijacarsku repliku od skaja i kad sam je probusio o trn imitirajuci Mijatovu precku bas sam bio zdra'o tuzan

:ziga:

Ko su ona dvojica najvisocijih sa FRA slike? Je l' levo Dugari propo? Ko je desno?

Karembe mladji nego onda, Lamusi se rodio mator 

Jeste Dugari. Zabrinuću se ako sam u pravu da je desno rezervni golman Šarbonije.

Kako se crnac zove? Gde je taj nestao? Sve mi u glavi Dioni iz Zvezde. :D Al nešto je na D

Ovo gore su valjda Bogosjan i Lamuši koji se nije ni promenio.

Diomede je crnac, ostale smo pogodili. Imali su neki od njih pre par godina isto neku sliku zajedničku ali u pomrčini, mislim da je bio tad i Lebef

Tačno Diomed. Imam utisak da je nestao posle tog prvenstva.

Nestao u liverpulu

• 2 weeks later...

image.jpeg.005416f1af3bdd11fa5ca166f236aaf1.jpeg

John Osborne, Vest Bromvič Albion 1972. kažu bio odličan golman....da li je neko pravio tim najboljih 11 smokera ikad ?