salkodinamitas Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 https://en.wikipedia.org/wiki/Calcio_Fiorentino
ducca Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 (edited) Četvrt veka prodje, okruglo ☹️ Edited July 12, 2023 by ducca 3
villiem Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) Ih kakvi su. Ovde se garant neki lokalac nakacio jer je neki falio za mali fudbal Jedan od tri najbolja fudbalera svih vremena na slikama, dao dva gola glavom u najbitnijem momentu karijere, inace se ne secam ni da je pokusavao pre i posle I dres ubiva Edited July 13, 2023 by villiem
bags Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Ja kad sam bio klinac 1998. delovalo mi je da je 1990 bila tako daleko a evo sad kao juce se secam svih grupa i skoro sivh rezultata sa tog prvenstva. Sad se ne mogu setiti polufinalista sa zadnja 3.. 4
levi Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 i ta 98 uveliko bila modern fudbal, a kače je već po retro stranicama
John Coltrane Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Ja to finale pamtim kao “dabogda izgubili i jedni i drugi” Btw skoro smo pisali i o dokumentarcu o aferi Ronaldo, trovanje ili ne.
Ratamahatta Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 98 je imala ubedljivo najlepsu loptu ikada, imao sam neku pijacarsku repliku od skaja i kad sam je probusio o trn imitirajuci Mijatovu precku bas sam bio zdra'o tuzan Ko su ona dvojica najvisocijih sa FRA slike? Je l' levo Dugari propo? Ko je desno? Karembe mladji nego onda, Lamusi se rodio mator
kralj Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 14 minutes ago, Plajvi said: 98 je imala ubedljivo najlepsu loptu ikada, imao sam neku pijacarsku repliku od skaja i kad sam je probusio o trn imitirajuci Mijatovu precku bas sam bio zdra'o tuzan Ko su ona dvojica najvisocijih sa FRA slike? Je l' levo Dugari propo? Ko je desno? Karembe mladji nego onda, Lamusi se rodio mator Jeste Dugari. Zabrinuću se ako sam u pravu da je desno rezervni golman Šarbonije. Kako se crnac zove? Gde je taj nestao? Sve mi u glavi Dioni iz Zvezde. Al nešto je na D Ovo gore su valjda Bogosjan i Lamuši koji se nije ni promenio.
Ratamahatta Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Diomede je crnac, ostale smo pogodili. Imali su neki od njih pre par godina isto neku sliku zajedničku ali u pomrčini, mislim da je bio tad i Lebef
kralj Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Tačno Diomed. Imam utisak da je nestao posle tog prvenstva.
warp Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 John Osborne, Vest Bromvič Albion 1972. kažu bio odličan golman....da li je neko pravio tim najboljih 11 smokera ikad ?
Recommended Posts