October 18, 20222 yr Ovo mi cale pustao jos u zabavistu, dan danas imam VHS kasetu, jedno vreme sam kao klinac znao i komentare svega Spoiler Zavrijedio je da mu se kaze cijelo ime: Hoze Migel Gonzales Martin Del Kampo Micel Zubizareta po obicaju primio najlepse zgoditke, Belgijaneri zavlacili najlepse Mada najjaci momenat na prvenstvu - lik iz UAE vadi loptu rukom s gol aut linije do kolege, ovaj je sutne sam sebi u gol - Nemoj jesi lud, da nam Mateus ubije golmana iz penala
October 19, 20222 yr Kostarika u dresovima Juvea? Jbt Ceska i Irska u cetvrtfinalu. Koji antifudbal...
October 19, 20222 yr Posle tog prvenstva su ukinuli da golman sme da hvata pas nogom u ruke, ne znam da li je to pocelo na Euro 92, ali na WC 94 vise nije moglo Karekin drugi zgoditak, kako je sjebo varkom tela ovog buzdovana Kao Pancev protiv Rendzersa, samo u kontra smeru
October 19, 20222 yr Moglo je i na ep92 da golman hvata namerno vracene lopte, sto je Danska obilato koristila. Za WC90 se slazem da se na vecini utakmica igrao antifudbal, pogotovo u nokaut fazi.
November 30, 20222 yr https://twitter.com/ciossa101/status/1597838469622996993?t=c1adW9zZ2LV5nBpXmNg7Rg&s=19
December 3, 20222 yr Legendarni brazilski fudbaler Pele premešten je na palijativnu negu, gde mu se ublažavaju bolovi i olakšava otežano disanje, preneo je brazilski "Folha de Sao Paulo".Prikladnije mi je ovde, nego na Kupusari
January 13, 20232 yr Mellor je dao 2 gola za Liverpool, od čega su 2 poprilično legendarna... Na ovoj utakimicii za 2-1 (plus je ovde imao i asistenciju) I Arsenalu u zadnjoj sekundi utakmice... Šteta za kolena, koja je sjebao i nikad nije imao neku veću karijeru, igao je u Prestonu (kad je bio zdrav) i to je to...