Jump to content
IGNORED

Istorija fudbala

Meazza

Recommended Posts

Posted

ima mnogo gorih stvari u fudbalu u zadnjih 30 godina. evo prvi na pamet mi pada njegov saigrac, koji opet talasa.

neymar osim kotrljanja nije nista posebno odvratan. na kraju ce ispasti i da nije ni ispunio potencijal kakav se ocekivao od njega, na zalost.

Posted (edited)

Mislio sam vise kao pojavu i kao igraca ne ukupno na sve u fudbalskoj igri. U samoj igri me najvise iritira forsiranje odbrane i nezasticenost ekipe koja igra napadacki.

Saigrac drzi cvrsto drugo mesto a jos su tu C. Ronaldo i Mesi (pogotovo otkad su izasli na videlo zahtevi Barseloni). Ne pitaj me ko je peti... hehe nemam pojma...

Inace u svim sportovima su mi uvek najgori likovi koji stavljaju sebe iznad kolektiva i tima.

Edited by bags
Posted

Kad ste kod najomrazenijih pojava u danasnjem fudbalu, koje su vam najdraze?

Posted
1 hour ago, bags said:

Meni je Neymar najgora pojava u fudbalu zadnjih 30 godina. zasto se na njeega neko lozi meni je neverovatno.

Ja gotivim Nejmara. Reinkarnacija Pelea ali u mnogo inferiornijem i fragilnijem telu. 

Ovaj gol je Pele 1/1:

• +1 1
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Kad ste kod najomrazenijih pojava u danasnjem fudbalu, koje su vam najdraze?

Kante, De Brujne, Rašford i ostali igrači koji nemaju mrlje u karijeri i služe kao uzor.

• +1 4
Posted
1 hour ago, Meazza said:

Ja gotivim Nejmara. Reinkarnacija Pelea ali u mnogo inferiornijem i fragilnijem telu. 

Ma ima on skills nema tu dileme samo je totalno destruktivan za svaku ekipu gde igra.

I ono sto je osvojio je u principu uprkos njemu a ne zbog njega.( ne racunam one olimpijske za Brazil)

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Kante, De Brujne, Rašford i ostali igrači koji nemaju mrlje u karijeri i služe kao uzor.

Mane, Kante, Leva, Kimmich ... iz ovih zadnjih par godina.

Meni bude drago kad se neko razvije iz neke nefudbalske zemlje.

• +1 2
Posted

Ma ima ogroman broj igraca vise nego ikad zato me i cudi kako su izabrali Mbapea i Neyamara, verovatno ih algoritam izbacio. hehe

Posted

Meni je Sergej jako gotivan.

Mislim da bih ga gotivio i da nije iz Srbije.

Posted

Pa da. (Jos da nije zaglibio u Laciju, imao bi puno blju karijeru, mogao je dosta vise napredovati)

Posted

A jbg, tu ga razumem zbog njegovog retrogradnog Marsa u Lavu.

Posted

Kros - covek 15 godina vec ili raste ili jebe sve redom, jedino EP nije uspeo da uzme. Da ne podsecam kad i gde je sve pocelo :fantom:

Inijesta - uspeo je sve da uzme i ode da ladi jaja

Da mi je neko rekao kakvu ce karijeru jebeni Mandzukic imati kad se pojavio u Dinamou... 

I veoma mi je drago sto je zavrsena Penaldo-Mesi dihotomija, koliko god da su zivotinje, smorili su 

Da, i Jorginho je super prica