Glass Joe Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Klinsman se kao dete bavio gimnastikom, a potom se presaltovao na fudbal - to objasnjava dosta toga kod njega
arkonada Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Pošto se ovde malo pričalo o panini sličicama i tapkama, poklapkama, par-nepar, menjanju sličica tipa 20 za dobar grb ili keca i drugim lepim stvarima koje su obeležile detinjstvo ( a i malo posle) mnogih od nas na lep način malo gledao albume koje imam u pdf formatu sa SP ( od 1974. do 2108.) pošto su pravi nestali u akciji pa se kao prisećao šta sam najviše izvlačio, gledaš face i skontaš da si ih video mnogo puta u životu i pristrasno 2
Radoye Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Ja imao jedno 15-20 Edera za taj album, jbt kako kupim slicice bude barem jedan Eder. A ne moz' ni da ga menjas jer svako ga ima
Radoye Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 On im je bio izvodjac slobodnjaka, rutinski sutirao na gol sa 35-40 metara. 1
Meazza Posted December 17, 2020 Author Posted December 17, 2020 3 hours ago, arkonada said: jel' on beše imao jezivo jak šut? yep 1
arkonada Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 E ove šutine protiv Argentine se sećam, onog gola Dasajevu se nisam setio. Ko Milinković u Radu nekada
Ratamahatta Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Pazi kako svi stoje i bleje argentinosi.
MiddleClass Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 (edited) Ofsajd jbg. Edited December 18, 2020 by MiddleClass
Kampokei Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 22 hours ago, arkonada said: Pošto se ovde malo pričalo o panini sličicama i tapkama, poklapkama, par-nepar, menjanju sličica tipa 20 za dobar grb ili keca i drugim lepim stvarima koje su obeležile detinjstvo ( a i malo posle) mnogih od nas na lep način malo gledao albume koje imam u pdf formatu sa SP ( od 1974. do 2108.) pošto su pravi nestali u akciji pa se kao prisećao šta sam najviše izvlačio, gledaš face i skontaš da si ih video mnogo puta u životu Meni je prvo secanje na fudbal EP 1984. I odmah i prvo skupljanje slicica. Secam se da sam se najvise radovao slicici upravo Arkonade. Nisam mogao dugo da je dobijem, i onda ja izvukao u kupljenim kesicama i zaurlao usred grada Arkonaaadaaaaa. Secam da mi je Spanija tada bila draga, a mislim da je to zato sto su mi njihova imena zvucala egzoticno i lepo. Jer nisam imao pojma ni o fudbalu, ni o zivotu en general, imao pet i po godina. 2
Popular Post John Coltrane Posted December 19, 2020 Popular Post Posted December 19, 2020 Ovo je moja istorija fudbala. Moj pokojni otac na severu Marakane je bio atrakcija u crveno belom odelu i sa zastavom. Za ovaj kadar sam čuo od strica da je bio emitovan na dnevniku u delu sport dok je spiker čitao rezultate tog kola, ali ovo sam jutros snimio na Film Klub Ekstra kanalu u kratkom filmu od 10tak minuta studenta III godine Akademije za film i pozorište. Film se zove Pravda a sudija je Aleksandar Škorić, kadrovi su sa nekoliko utakmica, uglavnom Zvezda, Partizan, Hajduk, Olimpija (ili ko je već nosio samo belu opremu). Kad dodjem sebi od uzbudjenja okaćiću ga na yt i ovde podeliti. 9 5
Recommended Posts