Meazza Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 (edited) Ma jok, ja sam od onih sto veruju da su Maradoni smestili. A ovo je timski gol, ne samo Maradonin. Edited August 16, 2020 by Meazza
Ratamahatta Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Meni bolji onaj Kambijasov zgoditak protiv nas 2006, pleli su čitav minut. I kad su zajebali Engleze 98 s onim slobodnjakom, Zaneti zategao levicom. Mada je već viđeno to bilo 94 - mislim Brolin protiv Rumuna.
Glass Joe Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 nema senke nad ovom utakmicom, ovde je bio cist, jedino to zaletanje u kameru i ludacki pogled kod proslave gola
Meazza Posted August 18, 2020 Author Posted August 18, 2020 24 minutes ago, borris_ said: Que c'est bon!!!! 1 Tradicija.
Ratamahatta Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Drulovic i Savo carevi. Kakav je Kralj sisa od golmana, da su stavili saksiju na gol prosli bi isto.
Meazza Posted August 27, 2020 Author Posted August 27, 2020 Branio je isto tako i u Portu i PSV-u. Gledao sam hajlajtse Lige Sampiona tih sezona, smesno sta je radio.
Mindaugas Žukauskas Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Primetio sam da u fudbalu često brojčana prednost odbrambenih donosi kontraefekat, tipa četvorica brane jednog igrača i svi rasporede odgovornost po principu "ma on će" i napadač se samo izmigolji i prođe. Čini mi se da bi teže prošao 1 vs 1.
Meazza Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Primetio sam da u fudbalu često brojčana prednost odbrambenih donosi kontraefekat, tipa četvorica brane jednog igrača i svi rasporede odgovornost po principu "ma on će" i napadač se samo izmigolji i prođe. Čini mi se da bi teže prošao 1 vs 1. Ali iz toga sledi da je odbrana covek-na-coveka superiorna u odnosu na zonu i presing.
Glass Joe Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Beograd - mesto gde je postignut prvi vazeci olimpijski gol (gol iz kornera), do tad je prema starom pravilu taj gol bio neregularan
Meazza Posted September 26, 2020 Author Posted September 26, 2020 Sta? Koje godine? Olimpijski gol je dobio ime jer je postignut protiv olimpijskih prvaka Urugvajaca 1924. godine u Buenos Airesu, i bio je regularan jer je te godine promenjeno pravilo.
Mindaugas Žukauskas Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Kakav glup naziv, olimpijski gol, čak i uz tu priču kao pozadinu. Kao i evrogol. Zašto ne afrogol recimo?
Recommended Posts