Jump to content
IGNORED

Istorija fudbala

Meazza

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma jok, ja sam od onih sto veruju da su Maradoni smestili. :) A ovo je timski gol, ne samo Maradonin.

Edited by Meazza
Posted

Meni bolji onaj Kambijasov zgoditak protiv nas 2006, pleli su čitav minut. 

I kad su zajebali Engleze 98 s onim slobodnjakom, Zaneti zategao levicom. Mada je već viđeno to bilo 94 - mislim Brolin protiv Rumuna. 

Posted

nema senke nad ovom utakmicom, ovde je bio cist, jedino to zaletanje u kameru i ludacki pogled kod proslave gola

Posted
24 minutes ago, borris_ said:

Que c'est bon!!!!

1 Tradicija.

Posted

Drulovic i Savo carevi.

Kakav je Kralj sisa od golmana, da su stavili saksiju na gol prosli bi isto. 

Posted

Branio je isto tako i u Portu i PSV-u. Gledao sam hajlajtse Lige Sampiona tih sezona, smesno sta je radio. 

• 3 weeks later...
Posted

Primetio sam da u fudbalu često brojčana prednost odbrambenih donosi kontraefekat, tipa četvorica brane jednog igrača i svi rasporede odgovornost po principu "ma on će" i napadač se samo izmigolji i prođe. Čini mi se da bi teže prošao 1 vs 1.

Posted

Bejl, Šestić I Savićević odjednom. :kecman:

Posted
10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Primetio sam da u fudbalu često brojčana prednost odbrambenih donosi kontraefekat, tipa četvorica brane jednog igrača i svi rasporede odgovornost po principu "ma on će" i napadač se samo izmigolji i prođe. Čini mi se da bi teže prošao 1 vs 1.

Ali iz toga sledi da je odbrana covek-na-coveka superiorna u odnosu na zonu i presing.

Posted

Beograd - mesto gde je postignut prvi vazeci olimpijski gol (gol iz kornera), do tad je prema starom pravilu taj gol bio neregularan

Posted

Sta? Koje godine?

Olimpijski gol je dobio ime jer je postignut protiv olimpijskih prvaka Urugvajaca 1924. godine u Buenos Airesu, i bio je regularan jer je te godine promenjeno pravilo. 

Posted

Kakav glup naziv, olimpijski gol, čak i uz tu priču kao pozadinu. Kao i evrogol. Zašto ne afrogol recimo?