Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ma smesno bre, prime za pola cetvrtine vise nego za cetvrtinu i po, umesto neko malo da stane da odigraju barem puna 2 napada. Ja da sam na mestu Browna trazio bih TO za TO ako treba, bas su bezveze upropastili sve sto su radili.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted
1 hour ago, Grandilof said:

Ma smesno bre, prime za pola cetvrtine vise nego za cetvrtinu i po, umesto neko malo da stane da odigraju barem puna 2 napada. Ja da sam na mestu Browna trazio bih TO za TO ako treba, bas su bezveze upropastili sve sto su radili.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Previse  brzih trojki kad je trebalo iskontrolisati tempo. A delovalo je da su oduvali Seltikse ne iz utakmice nego iz serije.

1 hour ago, Host said:

Nisam ispratio, otkad je Gobert mucko djubre?

Otkad udara mucki. Mada je vise pizda koja vecito kuka sudijama i konstatno se sa nekim kaci glumeci onako klimav nekog zajebanog tipa.

Posted

Ono sto im je Lebron radio u drugom poluvremenu je cisto izivljavanje. Mislim da je pogodio jedno pet uzastopnih fejdavej suteva i svaki put je izgledalo kao da licno prebija svakog Toroncanina u hali.

Posted

Sram ga bilo. :D

Ali ppp strucnjaci koji su posle sedmog meca sa Indijanom rekli da je to to i da je Lebron crko i da ne moze vise... :lolol:

I za Filu su fulali, ali ajde to otpisujem na navijanje za nju.

Posted

Za sinocni nastup je zasluzio da mu uruce kljuceve grada.

Posted

ovaj Boston tacno nije normalan :D 

Posted
8 hours ago, J.R. Cash said:

To sto su iste nacionalnosti ne znaci da po bilo cemu treba porediti Batuma i krakatu pizdurinu.

Realno Batumov udarac na Navaru onda je verovatno jedan od najnesportskijih poteza u istoriji kosarke na tom nivou. Nekima je kul jer je Navaro i Spanci u pitanju al..

Posted

A neki to gledaju kao kosmicku pravdu za deceinje uspesnog ciganisanja :fantom:

Posted
55 minutes ago, theanswer said:

Realno Batumov udarac na Navaru onda je verovatno jedan od najnesportskijih poteza u istoriji kosarke na tom nivou. Nekima je kul jer je Navaro i Spanci u pitanju al..

auh... da ga ne pretera malo? OK, jeste, bilo je fino sto je odvalio Navarra, bilo bi jos bolje da je ugazio Rudy Ferandeza, ali najnesportskiji? Varda-Tomasevic, Meta World Peace-Harden, Jalen-Kobe, Bynum-Barea... ima ih na hiljade gorih i opasnijih. pobenik je verovatno Abbio nad Djordjevicem

Posted

Zar ne bese onaj neki lik sto zavrsio Cabarkapi karijeru?

Posted
10 hours ago, Fakundo Sava said:

A Reptorsi stave rukija na njega ,ne udvajaju čak ni Lava.Sramota od pristupa  

anunoby je tu najmani problem. koji igrac bi mogao da brati te suteve jamesa?

Posted
Just now, goofs said:

Zar ne bese onaj neki lik sto zavrsio Cabarkapi karijeru?

danny fortson?

Posted

.

1 hour ago, goofs said:

A neki to gledaju kao kosmicku pravdu za deceinje uspesnog ciganisanja :fantom:

ima svakakvih poremecenih misljenja, to niko ne spori.

Posted
2 hours ago, freakns said:

auh... da ga ne pretera malo? OK, jeste, bilo je fino sto je odvalio Navarra, bilo bi jos bolje da je ugazio Rudy Ferandeza, ali najnesportskiji? Varda-Tomasevic, Meta World Peace-Harden, Jalen-Kobe, Bynum-Barea... ima ih na hiljade gorih i opasnijih. pobenik je verovatno Abbio nad Djordjevicem

jeste ima milion

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...