Grandilof Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Ma smesno bre, prime za pola cetvrtine vise nego za cetvrtinu i po, umesto neko malo da stane da odigraju barem puna 2 napada. Ja da sam na mestu Browna trazio bih TO za TO ako treba, bas su bezveze upropastili sve sto su radili.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
J.R. Cash Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 1 hour ago, Grandilof said: Ma smesno bre, prime za pola cetvrtine vise nego za cetvrtinu i po, umesto neko malo da stane da odigraju barem puna 2 napada. Ja da sam na mestu Browna trazio bih TO za TO ako treba, bas su bezveze upropastili sve sto su radili. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Previse brzih trojki kad je trebalo iskontrolisati tempo. A delovalo je da su oduvali Seltikse ne iz utakmice nego iz serije. 1 hour ago, Host said: Nisam ispratio, otkad je Gobert mucko djubre? Otkad udara mucki. Mada je vise pizda koja vecito kuka sudijama i konstatno se sa nekim kaci glumeci onako klimav nekog zajebanog tipa.
Malvo Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Ono sto im je Lebron radio u drugom poluvremenu je cisto izivljavanje. Mislim da je pogodio jedno pet uzastopnih fejdavej suteva i svaki put je izgledalo kao da licno prebija svakog Toroncanina u hali.
MiddleClass Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Sram ga bilo. Ali ppp strucnjaci koji su posle sedmog meca sa Indijanom rekli da je to to i da je Lebron crko i da ne moze vise... I za Filu su fulali, ali ajde to otpisujem na navijanje za nju.
Malvo Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Za sinocni nastup je zasluzio da mu uruce kljuceve grada.
theanswer Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 8 hours ago, J.R. Cash said: To sto su iste nacionalnosti ne znaci da po bilo cemu treba porediti Batuma i krakatu pizdurinu. Realno Batumov udarac na Navaru onda je verovatno jedan od najnesportskijih poteza u istoriji kosarke na tom nivou. Nekima je kul jer je Navaro i Spanci u pitanju al..
goofs Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 A neki to gledaju kao kosmicku pravdu za deceinje uspesnog ciganisanja
freakns Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 55 minutes ago, theanswer said: Realno Batumov udarac na Navaru onda je verovatno jedan od najnesportskijih poteza u istoriji kosarke na tom nivou. Nekima je kul jer je Navaro i Spanci u pitanju al.. auh... da ga ne pretera malo? OK, jeste, bilo je fino sto je odvalio Navarra, bilo bi jos bolje da je ugazio Rudy Ferandeza, ali najnesportskiji? Varda-Tomasevic, Meta World Peace-Harden, Jalen-Kobe, Bynum-Barea... ima ih na hiljade gorih i opasnijih. pobenik je verovatno Abbio nad Djordjevicem
goofs Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Zar ne bese onaj neki lik sto zavrsio Cabarkapi karijeru?
189- Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 10 hours ago, Fakundo Sava said: A Reptorsi stave rukija na njega ,ne udvajaju čak ni Lava.Sramota od pristupa anunoby je tu najmani problem. koji igrac bi mogao da brati te suteve jamesa?
189- Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Just now, goofs said: Zar ne bese onaj neki lik sto zavrsio Cabarkapi karijeru? danny fortson?
Joe D Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 . 1 hour ago, goofs said: A neki to gledaju kao kosmicku pravdu za deceinje uspesnog ciganisanja ima svakakvih poremecenih misljenja, to niko ne spori.
J.R. Cash Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 https://mobile.twitter.com/NickAndOne_/status/992241540440514562?s=09
theanswer Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 2 hours ago, freakns said: auh... da ga ne pretera malo? OK, jeste, bilo je fino sto je odvalio Navarra, bilo bi jos bolje da je ugazio Rudy Ferandeza, ali najnesportskiji? Varda-Tomasevic, Meta World Peace-Harden, Jalen-Kobe, Bynum-Barea... ima ih na hiljade gorih i opasnijih. pobenik je verovatno Abbio nad Djordjevicem jeste ima milion
Recommended Posts