Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

7 hours ago, Mos said:

Navijam da Doncica uzme Sakramento pa da sledece sezone gledam njega i Bogdanovica. Najverovatnije ce zavrsiti u nekom Memfisu ili Atlanti a Divac ce pokupiti jos jednog centra koji ce se povrediti ili biti caknut u glavu.

Kingsi ako uzmu Doncica Divca ce ritualno da spale na lomaci u centru Sakramenta, i to s punim pravom. 

Doncic jeste poseban talenat, ali da uzimas Doncica dok su jedini igraci koji necemu valjaju Fox, Bogdan i Hield je nerazumno. ja navijam da uzmu Bagleya ili eventualno Jarena Jacksona. ili se okockati sa Porterom, istenkovati jos jednu sezonu i onda pokupiti Ziona

42 minutes ago, freakns said:

Kingsi ako uzmu Doncica Divca ce ritualno da spale na lomaci u centru Sakramenta, i to s punim pravom. 

Doncic jeste poseban talenat, ali da uzimas Doncica dok su jedini igraci koji necemu valjaju Fox, Bogdan i Hield je nerazumno. ja navijam da uzmu Bagleya ili eventualno Jarena Jacksona. ili se okockati sa Porterom, istenkovati jos jednu sezonu i onda pokupiti Ziona

Nemoj se zajebavati, Dončić je generacijski talenat, ako to ne znaju u Americi svi još, bar mi to ovde znamo. Da ima deset igrača u rosteru koji su svi kreatori sa loptom treba da uzme Dončića makar trejdovao 9 od njih 10

Nemoj se zajebavati, Dončić je generacijski talenat, ako to ne znaju u Americi svi još, bar mi to ovde znamo. Da ima deset igrača u rosteru koji su svi kreatori sa loptom treba da uzme Dončića makar trejdovao 9 od njih 10
Bukvalno. Jos najbolje da preskoce Doncica jer imaju Badija

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

kako će denver da izgubi lagano od mučenog memfisa. imali su 15ak na početku četvrte. jokic raspad. pravi euro faule, dodaje u aut. 

ceo tim je u kanalu. ali Malone je dobio sta je hteo, popravili su odbranu, a i za napad ima resenje! igrace napad kroz Millsapa! rekao covek na confi posle tekme, I kid you not. jednostavno ne vredi. covek je ubedjen da je Millsap najbolji igrac Nuggetsa i to je to. to sto Jokic, Chandler i Murray igraju dve tekme u nizu ko najvece sonje, to je njihova greska valjda. 

On 3/2/2018 at 7:37 AM, Cash said:

Lejkersi nalupase Miamia. Oce Miami opet izduvati za playoff?

Ne verujem, ovi ispod su raspad, imaju dosta utakmica kuci, ja cak mislim da ce ici gore.

1 hour ago, pbg12345 said:

portland treci :D

jbt koja guzva na zapadu

onaj car sad drzi bjelicu 45 min u igri. pa jbt

Pa kod Tibsa nema nekog razmisljanja, rotacija od 8 igraca i kad se neko povredi sledeci preuzima njegove minute.

Inace zesci picvajz bila tekma, Teague ima nekih problema u glavi. I da, kako komentarises ovo J.R. za Portland, oni takodje imaju dosta utakmica kuci, Dame-ovo ludilo ili sta ? :D

On 2/27/2018 at 8:14 PM, theanswer said:

zaboravljate ključnu stvar ovde.

posle lošijeg starta, nagetsi su i sa milsapom imali neku seriju od 11 pobeda u 14 utakmica, gde su izgubili od GS i Portlanda u gostima. sećam se da su taman počeli da klikću™ kad se ovaj povredio. sada sam proverio tačan skor. 

sad sam i ja proverio, i malo je netacno ovo. imali su 9:6 ukupno kad se milsap povredio protiv lejkersa. pred lejkerse su imali seriju 6:2, a od tih 8 utakmica 7 su igrali kod kuce, protiv nekih dobrih protivnika (gsw, tor, okc, nop) i protiv par bedastoca (orl, bkn). od portlanda u gostima glat izgubili sa samo 82 postignuta poena, a tu od jbnih lejkersa izgubili 18 razlike. dakle dobar streak, ali ne toliko impresivno kako si napisao da zvuci, narocito posto denver fazon oduvek ima mnogo jaci skor kod kuce.

5 hours ago, freakns said:

covek je ubedjen da je Millsap najbolji igrac Nuggetsa i to je to.

pa moguce da i jeste najbolji igrac pojedinacno gledano i po uticaju na igru na oba kraja terena, ali je vece pitanje koliko on ovoj konkretnoj ekipi donosi. bar 2-3 igraca ce imati znacajno manji ofanzivni doprinos sa njim u ekipi dok napad izgleda pet puta gore...mislim da cu ih dosta manje gledati u ovom periodu, preveliki je frust. milsap jeste odlican napadac, ali nije dovoljno brzomisleci sto bi rekao petovic da se glatko uklopi u jokic ball i previse je orijentisan na 1na1 igru. jokic je, sa druge strane, i dalje nezreo i ne zna bas da se nosi sa gubitkom liderske uloge pa nije koristan koliko bi mogao da bude u ovim novim/starim okolnostima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...