March 6Mar 6 56 minutes ago, kurjak said:Ne znam da li da se smejem, nakoksana spodoba odavno nije ni smešna (a zabavna nikad nije bila). Šta je on sad uvrteo, da je Dejan Bodiroga kriv što su izgubili?
March 7Mar 7 Tek sad vidim da je čovek institucija Svetislav Kari Pešić počistio u gostima režimsku pudlicu.Svako poštovanje za gospodina Karija, da ih je vodio od početka sezone, ušli bi u plejof.
March 7Mar 7 Ovaj Janakopulos me podseca na nase komsije u fudbalu. Prvenstvo je regularno samo kad je Panatinaikos prvi.
March 7Mar 7 14 hours ago, Valk said:Ne znam da li da se smejem, nakoksana spodoba odavno nije ni smešna (a zabavna nikad nije bila). Šta je on sad uvrteo, da je Dejan Bodiroga kriv što su izgubili?Meni je tu tuznije to sto evroliga sama sebe pljuje jer ne reaguje na ponasanje ovog krelca.
March 7Mar 7 34 minutes ago, JPM said:Meni je tu tuznije to sto evroliga sama sebe pljuje jer ne reaguje na ponasanje ovog krelca.Naplacao se on kazni, za ovo sto je uradio baneru Bodiroge u hali svog kluba ne mogu da ga kazne. Njegova hala, njegov klub, njegova stvar.
March 7Mar 7 27 minutes ago, harper lee said:Naplacao se on kazni, za ovo sto je uradio baneru Bodiroge u hali svog kluba ne mogu da ga kazne. Njegova hala, njegov klub, njegova stvar.Mogu itekako da ga suspenduju jer vredja ugled lige. Za baner se slazem.
March 7Mar 7 Platio je kazne u milionskom iznosu kumulativno,. Recimo sećam se da je krajem prošle sezone zbog komentara na društvenim mrežama kažnjen sa 100k evra. Iste sezone je dobio zabranu prisutva utakmicama u trajanju od 5 utakmica, a grčki sud mu je zabranio da 10 meseci prisutvuje bilo kojoj utakmici u Grčkoj što mu je isteklo nedavno. Veliki come back je imao na utakmici protiv Pariza kada je ušao na teren tokom zagrevanja.
March 7Mar 7 Fener 6Valensija 5Real, Oly 4Zalgiris, hapoel, Barca 3Monako 2Pao, Dubai, CZV 1Makabi 0Virtus, Armani -1Bajern -2Pariz -3kkp -5Baskonia -6Asvel -7Efes -8
March 8Mar 8 14 hours ago, Filozof manijak said:1 renesansna ličnost Pre bih rekao da stvar ima elemente Odiseje.