Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

Šta ste se okomili, meni tako deluje, potpuno mu je šut bio poremećen i ispalio je baš kako šutevi izgledaju kad se čačne lakat na podizanju. Ne može niko da tvrdi na osnovu ovog snimka, moguće i da ga nije kačio, a ovaj hteo da iscenira. Navlačili su brutalno za Pao, moguće da nije video iz ovog ugla, najjače je što mi deluje da je Ataman bio u najboljoj poziciji da vidi.

I budite malo pakosni kad su zlikovci na tapetu, ja skroz navijam da je bio faul i da ga nisu dunuli. Sasvim sigurno nisu kompenzovali svo razoružavanje Pariza do tada. Pobeda je suzica i sa tim eventualnim previdom.

• Replies 15.1k
  • Views 797.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

5 minutes ago, J- said:

Nije svaki kontakt faul, pa čak ni dodir rukom, da jeste tako i mahači peškira bi fasovali petu ličnu.

Ma mora da se svira kontakt na šuterskom laktu.

17 minutes ago, uini said:

ja sam gledao tekmu samo poslednjih 15ak minuta, tj četvrtinu&po

Znaci propustio si cirkus u 3Q i kada su sudije dosudile 6 bacanja zaredom za PAO u cilju da ih vrate u igru.

A do ovog suta za pobedu vrv ne bi ni doslo da je priznat legitiman kos Robinsonu(Silazna!!).

Edited by Fanta

Screenshot_20260227-104139.png

Žalgiris gostuje Valensiji 🤞🏻

A mi da ne zaseremo sa Bajernom opet.

4 minutes ago, kralj said:

Ma mora da se svira kontakt na šuterskom laktu.

uopšte ne mora

na samoj sinoćnoj utakmici imaš primere nad Hifijem kakva šamaranja nad njim nisu svirali, (ok, sudije odabrali kriterijum) a ovde tupite ga za nešto "mrljavo"

Nema veze sa faulom nad Dejvisom. Zbrzao je šut, pa probao tim cimanjem da iscenira faul. Postoji snimak sa pozicije koša gde se vidi da šuterska ruka napadača i podignuta ruka defanzivca uopšte nisu bile u istoj ravni, nije bilo kontakta.

Just now, Valk said:

Budi spokojna.

grujica

Madafakar.

17 minutes ago, J- said:

Nije svaki kontakt faul, pa čak ni dodir rukom, da jeste tako i mahači peškira bi fasovali petu ličnu.

na sutu je svaki kontakt faul, pogotovo na ruci ali ne mora

1 minute ago, J- said:

uopšte ne mora

na samoj sinoćnoj utakmici imaš primere nad Hifijem kakva šamaranja nad njim nisu svirali, (ok, sudije odabrali kriterijum) a ovde tupite ga za nešto "mrljavo"

Ma što bih tupio, tako mi je izgledalo od starta. Utakmica je bila klasični cirkus, ova rasprava mi je na liniji da li je Franc namerno ispustio lizu na trapezu qualabladala.

4 minutes ago, JPM said:

Nema veze sa faulom nad Dejvisom. Zbrzao je šut, pa probao tim cimanjem da iscenira faul. Postoji snimak sa pozicije koša gde se vidi da šuterska ruka napadača i podignuta ruka defanzivca uopšte nisu bile u istoj ravni, nije bilo kontakta.

Iz tog ugla mi je izgledalo kao čist faul. Zato na ovom klipu komentator izgovara different angles, different stories.

NHD tvitovao kako mu je Kavalije (pajsad!) rekao da ga je faulirao 🤣🤣

Ili NHD laže ili je ovaj evil-faced pariški Džonatan Ris Dejvis glup ko noć.

Bio je onaj neki derbi devedesetih kad su Trifi svirali jednu živu loptu na Lončaru, pitao ga čulo se do tribina jel bio faul, Loki reče pred sudijom da nije. Rata bi to mogao potanko o tom događaju, al ima novu devojku.

jel ataman veceras vodi repku u bgdu? da mu odstampamo muljavi skrinshot i kao ergine, poludi.

mozda alimpijevic bas da drzi za reverom

1 hour ago, Valk said:

Kako smo mi 19i a pobedili smo i Baskoniu i Efesa mad