February 27Feb 27 1 minute ago, Heaviside said:Mislio sam naravno sam na snimke postavljene na topiku. Ne vidi se nigde 100% jasno da je bilo kontakta i sudije na osnovu takvih snimaka ne bi mogle da promene odluku, čak i da pravila dozvoljavaju tako nešto za nedosuđen faul.Na snimcima se vidi da je bilo blizu i verovatnije mi je da ga jeste zakačio nego da je tako iskusan igrač dozvolio da zbog pokušaja simuliranja napravi onakav promašaj u odlučujućem šutu, ali to je samo moje nagađanje.Teško za suđenje i mnogo je lepo što nisu svirali faul.Mnogo si na pomogao. Hvala ti.
February 27Feb 27 11 minutes ago, kralj said:Mnogo si na pomogao. Hvala ti.Uvukao me litvanac, glup sam
February 27Feb 27 Just now, Heaviside said:Uvukao me litvanac, glup samTi si u suštini napisao najrealniji post. Što se tiče pravila, i šta sudije mogu da preduzmu u datom momentu na osnovu onakvog video snimka. Ja uopšte ne diskutujem iz pozicije nekog ko bi menjao ishod utakmice, niti lamentujem da je neko pokraden. Prosto komentarišem situaciju gde su uključeni igrač A i igrač B i gde je 99% prilično jasno šta se desilo. Kokainopulos i Ataman, što se mene tiče, neka izgube svaku do kraja.
February 27Feb 27 E, al' što ne može da bude faul vulgaris nego Faul k'o Kuća 5 hours ago, kralj said:Ja čak verujem da HD nije lagao da mu je vitez Leopold priznao. Sportisti su to kad se ugase kamere i kad se sklone sa nišana ludaka poput rašniranka.Jeste, jeste, NHD* mu je iz oka ispao pa će njemu da prizna nešto što može da ukopa pobedu njegovog tima.* - osopa od poverenjy, okačio tvit pre nego što Rašnirani ubrzao do 278 kmph
February 28Feb 28 Posle ovih dešavanja izgleda da će i Izraelci i Dubai morati negde da se sele. Videćemo koliko će ovo sve trajati
February 28Feb 28 https://meridiansport.rs/kosarka/kosarkasi-u-problemu-zbog-rata-micic-i-saigraci-razmatraju-selidbu-kruzerom-madar-proziveo-dramu-na-nebu/
March 4Mar 4 evroliga je korumpirano takmicanje, koje sluzi za pranje para.. da je srece da ih nba evropa ugasi, al nema nista od toga, jer treba i dalje prati pare, a treba i hleba i igara za sirotilju..ne samo sto su dozvolili izraelskim ekipama(za razliku od ruskih) da se takmice, vec i na gostovanjima bili povlasceni u smislu, da domacin igra bez publike(turska, spanija, dubai)..a onda je mrtva evroliga iako je izrael i dalje gadjao sve okolne zemlje oko sebe, dozvolila im da igra kao domacin u izraelu ... jebali se svi medjusobno i oni koji su ih sastavili.