February 26Feb 26 Dodatna nevolja je što im je sa palete zapala ova, što bi Šapić rekao Nemanjić - zelena.
February 26Feb 26 Ju ju al se istrigerovali. Hala vrhunska. Hala puna.Propratni sadržaji na nivo (predstavljanje ekipa, čirlidersice, džambotron...). Publika zna košarku i zna da izvrši pritisak. Ekipa našpanovana na domaći teren. Imaju svoj identitet. Bonus poeni što uvek nalupaju cigane. A politika me ič ne zanima.
February 26Feb 26 16 minutes ago, smooth.Op said:Ju ju al se istrigerovali.Hala vrhunska.Hala puna.Propratni sadržaji na nivo (predstavljanje ekipa, čirlidersice, džambotron...).Publika zna košarku i zna da izvrši pritisak.Ekipa našpanovana na domaći teren.Imaju svoj identitet.Bonus poeni što uvek nalupaju cigane.A politika me ič ne zanima.Cela poenta je u tome da vizuelno onakva atmosfera moze da se dopadne samo nekom kome je vrhunac ukusa Baja Mali Knindza.
February 26Feb 26 Šta znam, kod nas na tribinama guslaju i nariču. Ne bih ja bio toliko oštar prema tuđim navijačima...
February 26Feb 26 Ovde treba proći kvalifikacije da bi se istovario po nečemu. Naravno da su i naši ubogi.
February 26Feb 26 Just now, Filozof manijak said:Šta znam, kod nas na tribinama guslaju i nariču. Ne bih ja bio toliko oštar prema tuđim navijačima...Ako nista drugo na nasim tribinama ima bar za oko prijatnih sponzorusa da se probere. Niko ne govori o "najvernijima" vec o celoj hali, super je atmosfera u Kaunasu iz kosarkaskog ugla gledano ali vizuelno je doslovno strava i uzas, neprijatnost kao takva.Moj tip je atmosfera u Valensiji ili Baskoniji. Ima svega, od dece do deda i baba koji su doziveli najbolje godine pre pola veka pod Frankom, ima likova koji po sto puta umiru i ozivljavaju na terenu, ima strasti ali ne preterane i destruktivne, publika poznaje i voli kosarku, incidenti su izuzetno retki. Malo kvare njihovi "najverniji" s onim bubnjevima i trubama koje bih im najradije razlupao o glavu, narocito kad gubimo, ali van toga amibijent je OK. U Madridu mi ide na zivce onaj konferansije za kojeg stalno cekam kad ce da se usere a u Blaugrani mi je nekako najslabija atmosfera u celoj Spaniji, mozda zbog one raspale hale. Bolonja isto nije losa. Mi, Turci i Grci preterujemo, Nemacka i Francuska su kurac od atmosfere.
February 26Feb 26 1 minute ago, sasha said:I Unikaha ima baš dobru atmosferuDa, generalno je dobra atmosfera u spanskim "tradicionalnim kosarkaskim centrima". Spanci vole i poznaju sport.
February 26Feb 26 Bukvalno su oni njihovi urbonasi komentarisali atmosferu u Kaunasu kao "nažalost pokušaj kopiranja Beograda i Atine" i da se vidi da to kad oni skaču i sl nije autentično.Svaka čast Litvancima na strasti i poznavanju košarke, ali ne moramo da im zbog toga gledamo kroz prste kad se ponašaju kao debili i raduju se od srca kad sudija pokrade goste za njihov tim.
February 26Feb 26 48 minutes ago, smooth.Op said:Bonus poeni što uvek nalupaju cigane.Eto vidiš da su rasisti.
February 26Feb 26 Jbt pričam o celokupnom proizvodu koji konzumiram preko tv. Dobar je. Vi se uhvatili navijanja, čuvene atmosfere. Hau du ju koment d atmosfir
February 26Feb 26 1 hour ago, harper lee said:sve kosarkaske podcasteBoce i Luka su sinoć radili prenos za EL naše utakmice, ali svakako će u subotu biti celonedeljna retrospektiva svih utakmica Srba Vs Turaka (iz bugarske perspektive).