February 27Feb 27 24 minutes ago, J-♣ said:Ataman i par njih iz ekipe prave histeriju oko navodnog faula nad Hejs Dejvisom gde ovaj nije ni dodirnut niti mu je narušen prostor za doskok prilikom šuta i to ispred nosa Garsije koji je pre toga toliko "sipao" za Pao.drago mi je što su ih paris pinballs otrtili, iz više razloga ali voleo bih da pogledam, ako ima da se vidi slo-mo, tog šuta daviesa.i meni je izgledalo čisto ali ne bih mogao ruku u vatru da stavim na temu kontakta negde niže od šake-zgloba. takođe je i deo sa prostorom za doskok diskutabilan, mada se fino kontrolisao defanzivac.svakako bi bila bedara da se tako završilo. hifi radio inside-job, napravio dramu bezveze. Edited February 27Feb 27 by uini
February 27Feb 27 1 minute ago, uini said:pa eto, objektivni skarfejs i ovaj muljavi skrinšot vuku na faul k'o kuća.Neće biti ...
February 27Feb 27 @kurjak , ima jedna milisekunda gde mi izgleda da se hayesov lakat susreo sa rukom defanzivca (ne znam ime čoveku, paris mi je kao kada u fantaziju uzemem randosa sa FA).ako je zaista bilo kontakta, to je faul k'o kuća.
February 27Feb 27 Ja sam ubeđen da je faul u ovom trenutku. Verovatno se videlo bolje iz ugla klupe, ali jbg, EL kamere.
February 27Feb 27 ..uostalom, ovaj mrljavi skrinšot upravo pokazuje taj trenutak kada se hayes digao na šut
February 27Feb 27 Da li stvarno veruješ da sudije koje su navlačile za Pao celu utakmicu, par sekundi pre toga poništile koš Parizu i dosadile jebenu mrtvu loptu - ne bi iskoristile "mrljavi skrinšot" i častile NHD sa tri bacanja?AKO ga je zbog inercije i pipnuo defanzivac, to je moglo biti samo nakon što je lopta bila već na pola puta ka košu.Čuj, Skarfejs insinuira, šou program jbt Edited February 27Feb 27 by Valk
February 27Feb 27 Dal ste realni, stvarno? Samo fali da još ni igrač ne sme da poskoči ispred šutera.
February 27Feb 27 1 minute ago, Valk said:Da li stvarno veruješ da sudije koje su navlačile za Pao celu utakmicu, par sekundi pre toga poništile koš Parizu i dosadile jebenu mrtvu loptu - ne bi iskoristile "mrljavi skrinšot" i častile NHD sa tri bacanja?ja sam gledao tekmu samo poslednjih 15ak minuta, tj četvrtinu&po, i baš sam pomislio kako sudije ne yebu 2% pao pritiske. moj utisak je bio da je suđenje bilo borderline odlično, za pao-oly domaćinstvo pogotovo. bila je ona silazna putanaj na kraju od očiglednih grešaka.
February 27Feb 27 2 minutes ago, J-♣ said:Dal ste realni, stvarno?Samo fali da još ni igrač ne sme da poskoči ispred šutera.pa nije stvar intenziteta niti skakanja-iskakanja, već da je svaki kontakt na šutu, pogotovo sa rukom šutera, faul. ovo ako je bio kontakt /iako sam prilično uveren da je bio, molim te uzmi u obzir da koristim ako/ - nije bilo ono okrznuo ga prstićem (što bi i dalje bio faul), već mu je potpuno ujebao mehaniku šuta, što se na koncu vidi i po tome da je lopta završila na tabli pre obruča.
February 27Feb 27 Nije svaki kontakt faul, pa čak ni dodir rukom, da jeste tako i mahači peškira bi fasovali petu ličnu.
February 27Feb 27 5 minutes ago, uini said:ja sam gledao tekmu samo poslednjih 15ak minuta, tj četvrtinu&po...No further questions, your Honor!