Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

Nikolo Meli polomio stopalo, ide na operaciju.

Ova sezona preti da obori neki rekord u teškim povredama igrača, rekla bih.

• Replies 15.1k
  • Views 797.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bar se Larkin vratio..

Kako se iznervirao Kevin kapiten jer ga je Sef stanjce stavio u dzep kod izvodjenja lopte lol

Duško Ivanović heart

Sad gledam po četvrtinama, kako ih je usro Duško u 2/4 i 3/4

Kevin kapiten će se utešiti neplaniranom lovom, ne sekiram se za njega.

Josilo stabilan i neprimetan, dakle solidan

Partizan umesto Thank you, napisao good luck 🤣🤣🤣 Jabariju.

Od jučerašnjih utakmica sam ispratio završetak naše i završetak Žalgiris - Oly. Kvalitetno klanje u Kaunasu, uz dosta čudan sudijski kriterujum jer je šaketanje za loptu bilo dozvoljeno. Mnogo jak momenat je bio na kraju regularnog, gestikuliranje Barcokasa ka Furnijeu, kao i reakcija Francuza 🤣.

Čitav ambijent u Kaunasu vrhunski, kao i uvek.

4 hours ago, smooth.Op said:

Čitav ambijent u Kaunasu vrhunski, kao i uvek.

Meni ambijent tamo uvek lici na najveci contradictio in adiecto u istoriji jezika - nacisticku gej paradu.

^lajkovo bih ti ovo, da me nisi naljutio na zvezdinoj temi; idem da se odljutim, pa cu onda

Litvanski navijači su izmislili krindž. Na divizuju D u karlingu će da dođu u zeleno umazani u nekoj formaciji sa osmišljenom budi bog s nama koreografijom.

I bar jedan ima navučenu džinovsku šaku.

6 minutes ago, uini said:

^lajkovo bih ti ovo, da me nisi naljutio na zvezdinoj temi; idem da se odljutim, pa cu onda

Kako mozes da budes ljut na ovakav dan? Jos nismo odgledali sve kosarkaske podcaste posle sinocnje pobede a vec danas lep suncan dan i utakmica Lige Evrope uvece. Ako prodjemo veceras bice to prava ciganska nedelja kakvu odavno nismo doziveli a ti zapeo Drcelic pa Drcelic.

Jel se jos uvek pojavljuju ona dvojica koja igraju "Tasi tasi tanana" dok se izvode bacanja ?

Jedno od gorih izrazavanja pederastije na javnom mestu. Anyway..radio sam za Litvance kratko, mislim da nisam imao kontakt ni sa jednim likom koji nije bio ili smrad ili mentalno nacet. Mozda su bili takvi jer su mislili da svi ovde volimo Ruse..a opet, ko im jebe mater. Govna nacisticka.

1 minute ago, SNARC said:

Jel se jos uvek pojavljuju ona dvojica koja igraju "Tasi tasi tanana" dok se izvode bacanja ?

Jedno od gorih izrazavanja pederastije na javnom mestu. Anyway..radio sam za Litvance kratko, mislim da nisam imao kontakt ni sa jednim likom koji nije bio ili smrad ili mentalno nacet. Mozda su bili takvi jer su mislili da svi ovde volimo Ruse..a opet, ko im jebe mater. Govna nacisticka.

Pretera ga. Litvanci imaju tunnel vision kao i vecina malih naroda sa bogatom istorijom koja ih je debelo zajebala (mi nismo nista bolji po tom pitanju) pa iz toga povremeno vuku "Litvanci, narod najstariji" mentalitet a ovo preglumljivanje sa Rusijom i Ukrajinom je vise iz osecanja krivice zbog onoga sto su bili u Drugom svetskom ratu i potrebe da ubede sebe da su bili to sto su bili jer su Rusi jos gori, nego iz nekog autenticnog zajednickog karaktera. Narodima koji su bili pod sovjetskom upravom in a hard way (balticke drzave, Poljska) je tesko objasniti da postoji neko u Evropi koga objektivno zabole djokovic i za Ruse i za Ukrajince i da ne dozivljavaju Ruse kao poslovicnu babarogu, mislim da u tome lezi kljuc njihovog odnosa prema nama.

Meni je atnosfera Zalgirisa odvratna. Ali prosto moram da postujem tradiciju.