February 18Feb 18 Nikolo Meli polomio stopalo, ide na operaciju.Ova sezona preti da obori neki rekord u teškim povredama igrača, rekla bih.
February 25Feb 25 Kako se iznervirao Kevin kapiten jer ga je Sef stanjce stavio u dzep kod izvodjenja lopte Duško Ivanović
February 25Feb 25 Sad gledam po četvrtinama, kako ih je usro Duško u 2/4 i 3/4Kevin kapiten će se utešiti neplaniranom lovom, ne sekiram se za njega.
February 26Feb 26 Od jučerašnjih utakmica sam ispratio završetak naše i završetak Žalgiris - Oly. Kvalitetno klanje u Kaunasu, uz dosta čudan sudijski kriterujum jer je šaketanje za loptu bilo dozvoljeno. Mnogo jak momenat je bio na kraju regularnog, gestikuliranje Barcokasa ka Furnijeu, kao i reakcija Francuza 🤣. Čitav ambijent u Kaunasu vrhunski, kao i uvek.
February 26Feb 26 4 hours ago, smooth.Op said:Čitav ambijent u Kaunasu vrhunski, kao i uvek.Meni ambijent tamo uvek lici na najveci contradictio in adiecto u istoriji jezika - nacisticku gej paradu.
February 26Feb 26 ^lajkovo bih ti ovo, da me nisi naljutio na zvezdinoj temi; idem da se odljutim, pa cu onda
February 26Feb 26 Litvanski navijači su izmislili krindž. Na divizuju D u karlingu će da dođu u zeleno umazani u nekoj formaciji sa osmišljenom budi bog s nama koreografijom.I bar jedan ima navučenu džinovsku šaku.
February 26Feb 26 6 minutes ago, uini said:^lajkovo bih ti ovo, da me nisi naljutio na zvezdinoj temi; idem da se odljutim, pa cu ondaKako mozes da budes ljut na ovakav dan? Jos nismo odgledali sve kosarkaske podcaste posle sinocnje pobede a vec danas lep suncan dan i utakmica Lige Evrope uvece. Ako prodjemo veceras bice to prava ciganska nedelja kakvu odavno nismo doziveli a ti zapeo Drcelic pa Drcelic.
February 26Feb 26 Jel se jos uvek pojavljuju ona dvojica koja igraju "Tasi tasi tanana" dok se izvode bacanja ? Jedno od gorih izrazavanja pederastije na javnom mestu. Anyway..radio sam za Litvance kratko, mislim da nisam imao kontakt ni sa jednim likom koji nije bio ili smrad ili mentalno nacet. Mozda su bili takvi jer su mislili da svi ovde volimo Ruse..a opet, ko im jebe mater. Govna nacisticka.
February 26Feb 26 1 minute ago, SNARC said:Jel se jos uvek pojavljuju ona dvojica koja igraju "Tasi tasi tanana" dok se izvode bacanja ?Jedno od gorih izrazavanja pederastije na javnom mestu. Anyway..radio sam za Litvance kratko, mislim da nisam imao kontakt ni sa jednim likom koji nije bio ili smrad ili mentalno nacet. Mozda su bili takvi jer su mislili da svi ovde volimo Ruse..a opet, ko im jebe mater. Govna nacisticka.Pretera ga. Litvanci imaju tunnel vision kao i vecina malih naroda sa bogatom istorijom koja ih je debelo zajebala (mi nismo nista bolji po tom pitanju) pa iz toga povremeno vuku "Litvanci, narod najstariji" mentalitet a ovo preglumljivanje sa Rusijom i Ukrajinom je vise iz osecanja krivice zbog onoga sto su bili u Drugom svetskom ratu i potrebe da ubede sebe da su bili to sto su bili jer su Rusi jos gori, nego iz nekog autenticnog zajednickog karaktera. Narodima koji su bili pod sovjetskom upravom in a hard way (balticke drzave, Poljska) je tesko objasniti da postoji neko u Evropi koga objektivno zabole djokovic i za Ruse i za Ukrajince i da ne dozivljavaju Ruse kao poslovicnu babarogu, mislim da u tome lezi kljuc njihovog odnosa prema nama.