October 21, 2025Oct 21 gledam sad na tviteru neki lik komentarise kako je virtus popio seriju u talijanskom prvenstvu 28:0 od kremone i na kraju su i izgubili utakmicupa se on pita dal se najbolja kosarka u evropi igra u evroliginaravno da se igra (posle aba lige )ali podstaklo me to na razmisljanje kako je na pocetku ove sezone nikad vise oscilacija, ako pricamo o evroligasima i to ne samo u evroligi nego i u nacionalnim prvenstvimagotovo da nema kluba koji nije u ova 2,3 kola koliko je gde odigrano pretrpeo poraz i odigrao jako lose protiv nekih daleko slabijih ekipajedan je odgovor naravno povecanje broja utakmica, ali cini mi se da nije samo tona kraju krajeva, cak i ne vazi samo sa evroligaske ekipe, ogromne su oscilacije u jako kratkom vremenskom periodu
October 21, 2025Oct 21 Jebeš poraze, problem su povrede. Ovo više nije normalno, kao na frontu. I treba da uzimaju ove velike pare koje uzimaju, pa i veće, jer svakim izlaskom na teren bukvalno rizikuju karijeru.
October 21, 2025Oct 21 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizanovi-nba-stranci-zaradili-vise-nego-zvezdini-furnijeov-dzep-najdublji-srbi-na-40811000/526118
October 21, 2025Oct 21 Poku milijunaš!Nestvarne pare, posle se neki beče što klinci gledaju da se dočepaju i koledža makar.
October 21, 2025Oct 21 9 minutes ago, Valk said:Poku milijunaš!Nestvarne pare, posle se neki beče što klinci gledaju da se dočepaju i koledža makar.Nisam očekivao da Bertrans ima više od Parkera.
October 21, 2025Oct 21 Misliš što je Bear-trans™ stranac ili..?Cifre su svakako lude, otprilike ko god je imao priliku makar da sedi na klupi i maše peškirom, izašao je dobar odande. Gudura na listi, čoveče, ja i zaboravila da je bio na kratko tamo.
October 21, 2025Oct 21 8 minutes ago, Valk said:Misliš što je Bear-trans™ stranac ili..?Cifre su svakako lude, otprilike ko god je imao priliku makar da sedi na klupi i maše peškirom, izašao je dobar odande. Gudura na listi, čoveče, ja i zaboravila da je bio na kratko tamo.Pa da, taman i da im 50% ode na porez i dalje je wtf.
October 22, 2025Oct 22 12 hours ago, sasha said:https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizanovi-nba-stranci-zaradili-vise-nego-zvezdini-furnijeov-dzep-najdublji-srbi-na-40811000/526118Da stavimo stvari u perspektivu, kraljevski dragulji Francuske koji su pripadali Napoleonu i Žozefina vrede taman koliko je tokom karijere zaradio ubojiti devetoprsti Letonac.
October 22, 2025Oct 22 cancar dobio otkaz u milanuopet povredjenedin je nesto spominjao oticanje kolena, ali sam slusao u toku voznje podcast, nisam 100% siguran dal se na njega bas odnosiu svakom slucaju bas steta, zao mi je sto nikako ne moze da se oporaviako uopste (skorije) nastavi cedevita se namece kao logican izbor
October 22, 2025Oct 22 5 minutes ago, goofs said:wtf, šta radi BaskonijaBice da je nesto slicno kao sa Fenerbahceom za koji nije ni zaigrao vec raskinuo ugovor zbog licnih razloga, ovde se u informacijama isto kaze da je na njegov zahtev zbog licnih razloga i ovaj raskid sa Baskonijom.