October 24, 2025Oct 24 Kako ce slatko da izgubi Virtus ovu utakmicu. Nesportski Nanu i iskljucenje Atamana, dva najbolja sutera Virtusa 0:4 sa bacanja na 10 razlike.
October 24, 2025Oct 24 Morao je Ataman nešto ovako dripački da proba, ali ne sluti na preokret, mnogo je bolji Virtus.
October 24, 2025Oct 24 Just now, Drako said:Paris - duracell zeka.Zabole me vrat od kretanja levo desno.imas prevelik tv :/
October 24, 2025Oct 24 Jel se meni cini il ovi ludaci igraju jos brze nego prosle godine?To se pripaljuje sa svih pozicija bez trunke razmisljanja.
October 24, 2025Oct 24 6 minutes ago, Drako said:Jel se meni cini il ovi ludaci igraju jos brze nego prosle godine?To se pripaljuje sa svih pozicija bez trunke razmisljanja.Ne čini ti se, igraju i brže i agresivnije.
October 24, 2025Oct 24 24 minutes ago, Drako said:Jel se meni cini il ovi ludaci igraju jos brze nego prosle godine?To se pripaljuje sa svih pozicija bez trunke razmisljanja.Nas su na pripremama odvalili od zivota. Moze, naravno, da se igra protiv toga ali Partizan je danas bio bez energije i bez pleja koji bi malo iskontrolisao ritam utakmice. Pariz je bukvalno najgora ekipa u Evroligi koja moze da ti dodje kad imas problem sa povredjenim igracima na pleju i nemas nikog da malo "stane na loptu".
October 24, 2025Oct 24 Ovaj Pariz je neverovatno osveženje za evropsku košarku.Onaj centar Afrikanac, da ga uvedeš u neku našu "normalnu" košarku i dovedeš u klub iz donjeg doma ABA lige, bio bi verovatno otpušten na pola sezone, a u Parizu igra EL i to još poprilične minute, takoreći prvi centar.
October 24, 2025Oct 24 Kuzma pola podkasta teško diše, pošto je odgledao Pariz...sve vreme strah da li će preteći.
October 24, 2025Oct 24 Nije promenio mišljenje o Hifiju, ne voli tu košarku... Buahahahaahahahahahahah, hahahhahahahahaJbt
October 24, 2025Oct 24 Popular Post Just now, Ivo Petović said:Nije promenio mišljenje o Hifiju, ne voli tu košarku...Buahahahaahahahahahahah, hahahhahahahahaJbtJa to religiozno gledam, takvog kosarkaskog talibana u zivotu nisam video.
October 24, 2025Oct 24 44 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:religioznoVidi se, držiš ga ko ikonu.Šef stanice
October 24, 2025Oct 24 59 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Ja to religiozno gledam, takvog kosarkaskog talibana u zivotu nisam video.Fascinatno stvarno, Mislim da ga je večeras stvarno pogodilo - em teško diše, em roka neartikulisane psovke svako malo...Jbt pa Loki je njegovo godište pa se nije samozamrznuo u 1998.g.