October 23, 2025Oct 23 Rašnirani bio u pravu kad je pobrojao sudije koje kradu Jurolig big lig en ju alau tu bi fakd lajk diz
October 23, 2025Oct 23 Spasa Cicmi prosecno 16,5 poena, 65% za 2, 45% za 3, 4 asistencije. Kako se samo Hapoel zajebao..
October 23, 2025Oct 23 9 hours ago, Midžeta said:Rašnirani bio u pravu kad je pobrojao sudije koje kradu Jurolig big lig en ju alau tu bi fakd lajk dizNisam nesto detaljno pratio, ali koliko shvatih, ovo su neke mnogo ozbiljnije stvari i nemaju veze sa kosarkom.
October 23, 2025Oct 23 10 minutes ago, Segundo said:Nisam nesto detaljno pratio, ali koliko shvatih, ovo su neke mnogo ozbiljnije stvari i nemaju veze sa kosarkom.Jesu, ovo je bas hardcore, nego sam se setila onog ranta Rasniranog od proletos pa se zezam, mada mi je ocito loša fora 😃
October 23, 2025Oct 23 Ako je čovek bio mufljuz u stvarnom životu, sasvim je normalno pretpostaviti da je bio mufljuz i na košarkaškom terenu.
October 23, 2025Oct 23 Samoubio se Dubai protiv Asvela baš fino i temeljno. Plus je uvek lepo videti de kolos kako gospodski igra.A i Armani VS Valensija luda završnica. Uzeo Šilds da šutne za tri preko ruke. Naravno popio bananu, a levo stoji saigrač, sam kao duh.
October 24, 2025Oct 24 29 minutes ago, Moća said:Silds drugi put userava zavrsnicu Armaniju.I Gudurić je na sreću jednom Doduše njega nisu zalepili dva puta.
October 24, 2025Oct 24 2 hours ago, *edited by mod said:de kolosEvo ga klasican primer Frojdove omaske.
October 24, 2025Oct 24 Strašan posao radi Duško. I ovo što su primili bilo je dobrim delom iz teških ko smrt situacija.