October 16, 2025Oct 16 2 minutes ago, ZokiAsov said:Odlican zadnji napad zutihtacnije 2 zadnja napada i pre toga.Gledali su da se ispucavaju a Oly oberucke prihvatio.Cao zdravo divljackoj ekipi.
October 16, 2025Oct 16 3 minutes ago, harper lee said:Katas se usrao od Milutinova i vratio Sorkina, dok je igrao onaj nizi centar Olimpijakos nije mogao da odbrani nista jer je ovaj pretrcavao Milutinova kao na trotinetu i izbacivao pasove za sve same otvorene suteve. Svejedno, Makabi je definicija glupe ekipe bez trunke odgovornosti, oni ne znam da li su uopste pogledali na semafor kamoli promenili igru na duge napade i sporiji ritam. Ovo su porazi posle kojih treneri samo uzmu konopce i odu u garazu.Mogu da budu zabavni tako divlji, ali nisu takmičarska ekipa. Ovo šta su radili u finišu ne viđa se u EL, možda u drugoj italijanskoj ligi.
October 16, 2025Oct 16 8 minutes ago, Nikodije said:38 minuta su igrali perfektno i onda 2 minuta brainfarta i ćaozdravoNisu igrali ni blizu perfektnog. Duvala im promaja kroz reket cijeli mec. Prilicno neozbiljno je to izgledalo.
October 16, 2025Oct 16 1 minute ago, MiddleClass said:Nisu igrali ni blizu perfektnog. Duvala im promaja kroz reket cijeli mec. Prilicno neozbiljno je to izgledalo.Ma da, nije perfektno, ali efikasno. Onaj Dotin je šutirao 6/6 trojke čini mi se
October 16, 2025Oct 16 7 minutes ago, MiddleClass said:Nisu igrali ni blizu perfektnog. Duvala im promaja kroz reket cijeli mec. Prilicno neozbiljno je to izgledalo.Milutinov nikada lakse do 23p dosao
October 17, 2025Oct 17 10 hours ago, ZokiAsov said:Opasan ovaj nilikina iz olimpijakosa10 hours ago, MiddleClass said:+1+7
October 17, 2025Oct 17 O da li je moguće da su se setili da razdvoje kkcz i kkp, da ne budu u isto vreme i da obe utakmice mogu da se gledaju
October 17, 2025Oct 17 Ja cu gledati Zvezdu u 19h, a Partizan ne verujem da cu moci. Ipak je to mnogo kosarke za jedno vece, pa imam i ja valjda neke obaveze
October 17, 2025Oct 17 9 minutes ago, shimpu said:Ja cu gledati Zvezdu u 19h, a Partizan ne verujem da cu moci. Ipak je to mnogo kosarke za jedno vece, pa imam i ja valjda neke obaveze Edited October 17, 2025Oct 17 by kronostime
October 17, 2025Oct 17 Mene čeka pakao od obaveza večeras. Prvo naše dve evroligaške utakmice, a onda vraćam Bosna-Budućnost i Beč-Mega, a usput pratim i ostale el utakmice. Srećom ide vikend pa ću moći da odmorim.