October 17, 2025Oct 17 Mnogo bi za stanje na tabeli bilo bolje da pobedi Baskonija jer bi bilo glupo da imaju skor 0:5. Necu bas navijati za njih protiv Partizana, ali u slucaju da pobedi, ja cu reci alal vam kurac, nek je sa srecom prva evroligaska pobeda u sezoni 2025/26. Nek ih bude jos mnogo pa se vidimo u Beogradu da udari junak na junaka pa nas i tamo pobedite. Zasto da ne, ovo je sve samo sport i treba da budemo opusteni, a ne da sportiste posmatramo kao savremene gladijatore. Nek ide zivot, Viva Baskonia, Viva Espana.
October 17, 2025Oct 17 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Da igra u Dubai veceras, trebalo bi ti tri televizora..Pa kad je sa TV softvera ukinut najpotcenjeniji izum čovečanstva - slika u slici. Ne pamtim rđaviju poslovnu odluku još od kako je Frikom ukinuo Kupinka.
October 17, 2025Oct 17 nisam nikada probao kupinka, jer slabo rabim sladoled ali zaista zvuči kao jeres to kenselovanje
October 17, 2025Oct 17 Treba imati u kuci bar 7-8 uredjaja, da se rasporede svuda, da ukucani to prihvate pa da se kvalitetno isprate sva desavanja.
October 17, 2025Oct 17 Ja imam televizor i radio. Kad u isto vreme budu igrali Partizan i Zvezda, jedne gledam na tv-u, druge slusam na radiju.
October 17, 2025Oct 17 1 hour ago, uini said:nisam nikada probao kupinka, jer slabo rabim sladoled ali zaista zvuči kao jeres to kenselovanjeJoš reci da nikad nisi imao kožne cipele sa kišobrančićima i bezmalo te svaki revolucionarni izum zaobišao.Kupinka su mentoli inače prozvali Kupinella, ali to se u narodu primilo kao hala Aleksandar Nikolić.
October 17, 2025Oct 17 37 minutes ago, kralj said:Još reci da nikad nisi imao kožne cipele sa kišobrančićima i bezmalo te svaki revolucionarni izum zaobišao.Kupinka su mentoli inače prozvali Kupinella, ali to se u narodu primilo kao hala Aleksandar Nikolić.Sta su kozne cipele s kisobrancicima?
October 17, 2025Oct 17 Bila je priča da je naš čovek smislio, a mi dajemo imena aerodromima nekim mediokritetima. Shoe-brella.
October 17, 2025Oct 17 14 minutes ago, smooth.Op said:Voli...da, ovo je bilo frapantno jos tokom prenosa. lik ne vidi nista oko sebe. kkcz mu je nudila neke bolesne pare, srecom makabi je dao vise.
October 17, 2025Oct 17 a najjači su mi fanovi interneta, koji usput tvrde da prate košarku - kada udare freeze-frame na 2.8 sec, do kraja tekme ili napada i kao, vidi koliko je imao opcija a on je šutnuo.svi vi nikada niste igrali košarku bez ili sa semaforom u tom slučaju, ili jeste ali ništa nist shvatili, pa sada skrinšotujete.