October 17, 2025Oct 17 Imao je Daum prosle sezone u kontri samog Petruseva pod kosem u Monakou, prvo poluvreme je jos bilo, on bio na 45 stepeni za 3CU GU SUTNEM
October 17, 2025Oct 17 1 hour ago, uini said:a najjači su mi fanovi interneta, koji usput tvrde da prate košarku - kada udare freeze-frame na 2.8 sec, do kraja tekme ili napada i kao, vidi koliko je imao opcija a on je šutnuo.svi vi nikada niste igrali košarku bez ili sa semaforom u tom slučaju, ili jeste ali ništa nist shvatili, pa sada skrinšotujete.Generalno da, ali u ovom slučaju nikako ne. Zadnja dva napada Makabija su kriminalna bila.
October 17, 2025Oct 17 1 hour ago, uini said:a najjači su mi fanovi interneta, koji usput tvrde da prate košarku - kada udare freeze-frame na 2.8 sec, do kraja tekme ili napada i kao, vidi koliko je imao opcija a on je šutnuo.svi vi nikada niste igrali košarku bez ili sa semaforom u tom slučaju, ili jeste ali ništa nist shvatili, pa sada skrinšotujete.Izvini, ali sereš ko grlica. 2.8s je nebitno ovde, košarka je poprilično jednostavan sport - ako te čuvaju dvojica znači da je neko od tvojih sam, a ako te čuvaju trojica znači imaš dva slobodna lika. To je sve, i to je on morao da vidi i pre 2.8s. Ako ne veruješ meni, pogledaj Tea kod Edina.I ovde uopšte semafor nije poenta, on je nakon ovog frejma napravio još dva driblinga i šutnuo na vreme, znači bio je svestan koliko je ostalo do kraja, samo ima pregled ko Filip Višnjić, a i malo je bezobrazan.Odmah da te preduhitrim - igrao sam košarku dosta dugo.
October 17, 2025Oct 17 Igra se dosta divljacka i neodgovorna kosarka ove sezone Ni Dubai nista nije kontrolisao kad je poveo sinoc, nastavili da igraju ono njino i u 4/4Kaki kurac time management daj Prepelicu i Bertansu s 9 metara na +5 u desetoj sekundi napada u 4/4, opal sinovi
October 17, 2025Oct 17 Onaj pajser Djurovic ladno izjavljuje da igraju srbi protiv spanaca u ova dva meca vecitih sa sapanskim klubovima
October 17, 2025Oct 17 Efesu Papajanis se gadno povrijedio plus i Osmani.Kako Seljas turira Smajlija 😁
October 18, 2025Oct 18 Papajanis ACL, gotova sezona. Efes će morati da dovlači nekoga centra, neće moći ovako.
October 18, 2025Oct 18 Kobi Simmons je novi igrac Baskonije, u pitanju je kratkorocni ugovor na 2 meseca.
October 19, 2025Oct 19 Asvel na kraju sezone napušta Evroligu i prelazi u BCLhttps://meridiansport.rs/kosarka/asvel-na-kraju-sezone-napusta-evroligu-i-prelazi-u-bcl/