October 16, 2025Oct 16 Da, baš su poletni, jedino što mi deluje da im fali mase. Heket je bio baš dobar juče. Meni je on jedan od najomiljenijih Amera u Evropi ikad.One rotacije u odbrani i skupljanja u reketu su bila vrhunska. Ovi obruča nisu videli. Gleda mi se i Efes zbog Kokoškova, ali ništa mi se ne sviđa njihov tim.
October 16, 2025Oct 16 Klajburn puca bacanja k'o bivsi centar nase repstacije a danas nizerazredni caci
October 16, 2025Oct 16 ne gledam, ali vidim po lajv skoru petrusev plodi barsu. bio sam siguran da ce mu tamo biti dobro i pametno je odabrao koliko god se to nama ne svidjalo.
October 16, 2025Oct 16 Panter se raspada celu tekmu, jedino Brizuela i kavkaski srbinin zasluzuju da idu nazad kuci avionom
October 16, 2025Oct 16 na sta lici fener u prvoj cetvrtinibukvalno poklanjaju lopte, 9 izgubljenih do sad
October 16, 2025Oct 16 Danston kao mladic.Gudurina bacanja mogu komotno u Luvr sto se estetike tice. Kako mu rade saka i prsti po izbacaju, kad izbaci loptu gotovo mozes da cujes zvuk pracke.