Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

Telegraf.rs
No image preview

Haos u Bolonji: Uhapšeni Luka Vildoza i Milica Tasić

Italijanski mediji javljaju da je u Bolonji uhapšen argentinski košarkaš Luka Vildoza, kao i njegova supruga, odbojkašica Milica Tasić.
  • Replies 15.1k
  • Views 796.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Magarci u "Bec", magarci iz "Beca". Ne sklanjati se hitnoj pomoci na putu i napadati bolnicare gospode

Kakvi sabani, oboje.

Edited by Moonwalker

Kako smo brzi na obaracu da osudimo, kao da niko ne zna kakvi su bahati moroni italijanski vozaci u obelezenim vozilima. Italijanski vozaci su bahati moroni generalno, ovi u vozilima policije i hitne pomoci su posebna kategorija bahatih morona. Naravno, postoji sansa da su se Vildoza i Milica koji su bez ikakvog incidenta godinama ziveli u dva super-divlja grada kakvi su Beograd i Atina odjednom povampirili i postali razmazene zvezde koje bez razloga napadaju jadne italijanske vozace hitne pomoci koji su krenuli u pomoc neimenovanom povredjenom (pisem ovo a ruka mi drhti od tuge i bola...) ali ko je god vozio u Italiji zna da su sanse za to izmedju mikronskih i nepostojecih.

Nije na pojedinacnom vozacu da ocenjuje da li je hitna pomoc izasla sa pravom ili ne.

Ako imaju ukljucenu signalizaciju sklanja se u stranu. A o fizickom nasrtaju na bolnicare da ne govorim. Fundamentalno nevaspitanje, dziberluk i obest ko god da je u pitanju.

Zasto su takvi, znaju oni sami.

Edited by Moonwalker

• Popular Post
15 hours ago, Defunctus said:

Vildoza usao u mod kad je u stabilnoj vezi sa ribom

This didn't age well

Jay Z i Beyonce

meni je prva asocijacija bila miki & melori, iz natural born killers

On 14. 10. 2025. at 14:34, smooth.Op said:

Vuelta je imala strašnih problema zbog anti-Izrael protestanata. Bukvalno na hiljade njih, pa je poslednja etapa trke otkazana.
Verujem da je samim domaćinima lakše da igraju bez publike, nego da dođe do nekih prekida i odlaganja. Turske ekipe igraju u drugim državama, čak ne igraju ni pred praznim tribinama... Apsolutno neregularna liga zbog toga.

Taman posla da izbace dva izraelska kluba. Pre bi pravili dvorane na marsu.

9 minutes ago, JPM said:

Taman posla da izbace dva izraelska kluba. Pre bi pravili dvorane na marsu.

tamo bi se islo carterom

Ceca i Arkan

4 hours ago, Valk said:

Uvalili Nedoviću a nije šutnuo na koš celu utakmicu kršteno, sve moralo da ide na Mirotića i/ili Džejmsa. Puka sreća što se Virtus umalo samoubio kad je spao na +3 pa su uopšte imali šansu za šut.

Duško hail

Edvards hail rapsodija gledati ga kad nismo mi jebana strana

Luka osim te greške na kraju sasvim solidan, no ne sumnjam da će ga Šef Stanicebugari isprašiti za ovo na kraju.

Luka je bio glavni kad se pravila prednost

7 hours ago, Valk said:

Uvalili Nedoviću a nije šutnuo na koš celu utakmicu kršteno, sve moralo da ide na Mirotića i/ili Džejmsa. Puka sreća što se Virtus umalo samoubio kad je spao na +3 pa su uopšte imali šansu za šut.

Duško hail

Edvards hail rapsodija gledati ga kad nismo mi jebana strana

Luka osim te greške na kraju sasvim solidan, no ne sumnjam da će ga Šef Stanicebugari isprašiti za ovo na kraju.

Imao je opasan ispizd Duško na njega posle jednog napada u 3/4 koji je usput završio asistencijom za and1.

Luka kad se upali garantovano je zezanje. Trojke mu vrede 4,5 poena.

Utegao je Duško plejof odbranu sredinom oktobra.

Meni je Virtus najgotivnija ekipa ove sezone.

21 minutes ago, uini said:

tamo bi se islo carterom

Kad ozdravi.

8 minutes ago, kralj said:

Imao je opasan ispizd Duško na njega posle jednog napada u 3/4 koji je usput završio asistencijom za and1.

Luka kad se upali garantovano je zezanje.

Pa da, Duško aktivirao lanac ishrane i najebaše ovi iz hitne. Zezanje on i off court. Ovo hvatanje za vrat mi, doduše, baš nespojivo s njim, ali ko zna, možda ga "žena naterala".

4 minutes ago, Valk said:

možda ga "žena naterala".

Milica se kroz Bolonju šeće..

violina

2 hours ago, kralj said:

Utegao je Duško plejof odbranu sredinom oktobra.

Od kraja januara do pocetka marta ce biti solidnih 1-7

Kurtalisao se starudije, prosle godine su imali gomilu matorih preplacenih raga, da Belineli na tebe najvise mislim

Ostao je samo Heket, i Zizica je najurio gledao sam ga juce eno ga kod gosn selektora u Besiktasu

Edited by Ratamahatta