October 15, 2025Oct 15 36 minutes ago, smooth.Op said:Imam neki osećaj za filing da Barcokas naglo troši kredit kod vlasnika i navijača i da je prvi koji će se pridružiti Sferopulosu na spisku otpuštenih.hahahhah
October 15, 2025Oct 15 22 minutes ago, Nikodije said:Bravo za Dubai i Juricu. Hrabro su mu dali šansu i pokazao je da zna.Ugledaju se na Zvezdu. I ona je hrabro produzila ugovor Sferopulosu do 2027.
October 15, 2025Oct 15 Spartak Vladu Jovanovića do 2030 čak. Ozbiljni klubovi, ne kao kkp gde se još uvek ne zna ko će biti trener sledeće sezone
October 15, 2025Oct 15 Spartak cilja NBA Europe, nijh ne vode caciji ko blizance pa da placaju privrzenost EL..
October 15, 2025Oct 15 28 minutes ago, Nikodije said:Spartak Vladu Jovanovića do 2030 čak. Ozbiljni klubovi, ne kao kkp gde se još uvek ne zna ko će biti trener sledeće sezoneCek, jel njihov trener uopste ima ug...cuj mene ugovor...stipendiju? Secam se one sage na tu temu, ne mogu da vratim film da li je u medjuvremenu potpisao ili je i dalje sve na rec.
October 15, 2025Oct 15 Bookmarkujte ovo, odličan prikaz injury reportabasketnews.comEuroLeague Injury Report (updated daily)BasketNews continues to closely monitor the status of all EuroLeague clubs and regularly provides updates on player injuries throughout the 2025-26 season.Deluje mi da su svi kilavi, ne mogu da se setim da li je bilo ovako drastično i ranije. Par ekipa sa po 4-5 povređenih prvotimaca sa minutažom.
October 15, 2025Oct 15 Spominjao je Karaicic, pa i Zeljko, u proseku svakoj ekipi nedostaje 3 igraca po kolu. Ako sastavis jednu nedelju kompletan, izvukao si sedmicu na lotou. Mozes samo da molis boga da ne budu teske povrede..
October 15, 2025Oct 15 Makabi poslao zahtev Evroligi da vrati utakmice u Izraelhttps://meridiansport.rs/kosarka/makabi-poslao-zahtev-evroligi-da-vrati-utakmice-u-izrael/
October 15, 2025Oct 15 Nisam gledao Efes, al ovo mi je baš interesantno. Možda vratim ovu pobedu od juče i da obratim pažnju.
October 15, 2025Oct 15 Sam je napravio 9:0, dve asistencije, trojka sa 8 metara, poludistanca, dve odbrane, a u istom periodu je napravio i 3-4 katastrofalna poseda.Totalni ludak.