October 10, 2025Oct 10 Fener 5 pogodjenih suteva iz igre za poluvreme, mora da je neki rekordZalgiris posle jedno 4 minuta bez poena sad skoluje Bajern
October 10, 2025Oct 10 cigani su streptomicin za ove, dobijaju laganodrčela je lud ako dovede ćelavog
October 10, 2025Oct 10 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:cigani su streptomicin za ove, dobijaju laganodrčela je lud ako dovede ćelavog
October 10, 2025Oct 10 dubai bas skroman bez muse ne znam sto kondic nije igraokako god, resavamo ih lagano u nedelju
October 10, 2025Oct 10 Ja na drugim mestima moram da saznajem za ludačku završnicu sinoć u Vitoriji https://www.facebook.com/reel/1127291662881891/?referral_source=external_deeplink
October 10, 2025Oct 10 Interesantno da nije sviran prestup Foresta kod namernog promašenog bacanja. Lesoru onomad u derbiju poništen koš i za manje od ovog
October 10, 2025Oct 10 16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ja na drugim mestima moram da saznajem za ludačku završnicu sinoć u Vitoriji https://www.facebook.com/reel/1127291662881891/?referral_source=external_deeplinknije baskoniji pomoglo ni gepkovanjetm na poluvremenu
October 11, 2025Oct 11 Žalgiris ima jednu veeeliku prednost u odnosu na prethodnu sezonu - kupili su dva ozbiljna keca - Loa i Vilijams GosaOvim su postigli tri stvari koje su apgrejd u odnosu na prethodnu sezonuPrvo, Francisko ne mora da igra pleja, nego može više vremena da provede na dvojci što ga znatno rasterećuje Drugo, samim tim što ne mora da igra keca, ne mora ni da carini loptu, što je počesto radio prošle sezoneTreće, samim tim što je odsečen™ od pojedinih napada manje su šanse da upadne u lošu seriju što je takodje radio prošle sezone. Plus, prošle sezone su doveli Lonija Vokera koji je doneo koliko koristi toliko i štete jer je promenio kompoziciju i hijerarhiju u timu - toga sada nema.Plus plus, nisu samo doveli dva pleja nego i još dva centra (i to kakva) plus Slevu koji je baš ozbiljan igrač. Nisam ja siguran da će doći do propadanja posle 5,6 utakmica - pre mislim da će oni biti iznenadjenje na nivou prošlogodišnjeg Pariza.
October 11, 2025Oct 11 Žalgiris ima dobro izbalansiran tim, čiju okosnicu čine iskusni EL igrači. Dosta slično prošlogodišnjoj ekipi Zvezde. Imaju tu sreću da su im pridošlice odmah kliknule i da doprinose. Lo dve trojke na isteku napada u Monaku, Rajt prve dve utakmice uz jedan promašaj iz igre samo, Gos fenomenalan u utakmici sa Fenerom. Plus igrači koji su debitanti u EL, Sleva i Tubelis odlično odrađuju svoje role. Zanimljivo da su im trenutno najlošiji igrači Sirvidis i Brazdeikis koji su u totalnom autu... Igraju disciplinovano i odgovorno u odbrani. Odlična kontrola skoka, korišćenje faulova. Trčanje u leđa posle defantivnog skoka. U napadu se oslanjaju na Individualna rešenja Franciska, pik igru u kojoj se Birutis dosta koristi, plus kreacija kroz Ulanovasa sa niskog posta. Dakle opet balans neki.Jako ih služi šut za tri poena. Prva utakmica 48% za tri (osam igrača ubacilo tricu) , druga 38%, treća 58% (sedmorica). Sve u svemu reklo bi se da su u overachiever modu trenutno. I pored toga je vrlo lako moglo da se desi da upišu poraze od Monaka i Fenera. U Kneževini su imali 15 razlike na nešto preko tri minuta do kraja i spasao ih Neda jer je odigrao nogom na gotovo odbranjenom napadu. Kod kuće ispustili prednost protiv Fenera i na kraju Ulanovas i Butkevičijus ubacili trojke. Borba za plej in sigurno, tj. skor oko 50%. Jedino u slučaju nekih povreda očekujem veći pad.
October 14, 2025Oct 14 Veceras mnogo dobrog basketaMeni najinteresantniji duel Bajern-Milano. Tu ima da bude kaos. I jedni i drugi moraju da dobiju jer je 1-3 skor definitivno loš start. Olimpijakos - Efes će biti isto interesantan jer se radi o dve ekipe koje imaju timove al nešto nemaju igru. Mislim i da će Žalgiris da dobije Zvezdu. Makabi-Barsa - heh. Kripl fajt u najavi.
October 14, 2025Oct 14 Kuda ovo vodi: Valensija protiv Hapoela pred praznim tribinamaMeč četvrte runde Evrolige između Valensije i Hapoela iz Tel Aviva biće odigran pred praznim tribinama.Ono što se pominjalo kao mogućnost, sada je postalo zvanično. Duel se igra u dvorani Roig Arena.Razlog za ovu odluku je bezbednost igrača Hapoela, među kojima je i reprezentativac Srbije Vasilije Micić..Poznato je da se sportske manifestacije u Španiji koriste da se pruži podrška Palestini. Takođe upućuju se apeli da se zaustavi ubijanje nedužnih civila u Gazi.Pa dokle više, sramna odluka EL ...
October 14, 2025Oct 14 12 minutes ago, kurjak said:Pa dokle više, sramna odluka EL ... Jesi li siguran da je ovo odluka EL?