theanswer Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 dolaze sutra u ZR na prijateljsku. svi sem Novice i Vona
Dankan Ajdaho Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Što sad pa Von ne igra, valjda se zbog uigravanja novih igrača i igra prijateljska?
Nebojsa Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 bruh je potpisao samo za zvanicne, seva mu paja za prijateljske po tamo nekim banatskim vukoje*inama, stalno duva neki vetar, ladno, ovoono...
theanswer Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Pobrkao si Zrenjanin i Vrsac sto se tice vetra
Nebojsa Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 uh, nisam, topolovac (sta cu - ljakse) mi je posebno ostao urezan u secanju po tom pitanju...
theanswer Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 pa kad je topolovac slepo crevo trojka u poslednjoj sekundi za pobedu protiv uvek neugodnih domacina
theanswer Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 (edited) von je igra on je dao trojku, wg nije igrao Edited January 24, 2018 by theanswer
luks Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 22 minutes ago, theanswer said: von je igra on je dao trojku, wg nije igrao Прво полувреме Друго полувреме Срећом играло се у хали па ветар није правио проблем. Новица је био у хали али није се скидао. Нисам видео Вилијамса Госа нити Аранитовића. Вон, Вања, Си, Пецарски, Гагић је стартна петорка, с напоменом да је за лопту скако Си. Вон ме није убедио да заслужује да заузима место Тадићу у ситуацији када не играмо Еврокуп а у АБА лиги немамо шансе. Мислим да га и Чанак тестира пошто је Вон имао највећу минутажу. Дао је тројку за победу, али је пре тога промашио две са отворених позиција док је на другој страни Лалић убацио две тројке и увео утакмицу у неизвесно.
theanswer Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 ruku na srce uveo je canak klince na desetak razlike i nije hteo da menja na kraju kad su stigli. mislim da su bili koraci pre suta poslednjeg
pbg12345 Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 koliko prima ova hala gledalaca? znam da je relativno nova sta ima sad od sporta u gradu? za kk si pisao da je bila neka opcija da upadnu u aba rukomet je nekad bio jak u zrenjaninu
theanswer Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 51 minutes ago, pbg12345 said: koliko prima ova hala gledalaca? znam da je relativno nova sta ima sad od sporta u gradu? za kk si pisao da je bila neka opcija da upadnu u aba rukomet je nekad bio jak u zrenjaninu ne za abu, nego u kls ako vrsac ode u aba 2, ali kako je savez pretio ovima da moraju da igraju i kls nije ni bilo upraznjenih mesta prima oko 3000. mislim da ima 2800 mesta. od sporta u gradu jedno veliko nista. proleter igra prvu b ligu, tj sada je to druga muska, isto je i u rukometu, klek ima odbojku, u fudbal sad guraju sns pare u radnicki zrenjanin itd. sve u svemu tuga
MocaVukotic Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 ima i tu i poneki plivač, rvač i tako to, najbolji naš futsal repstativac je zrenjaninac. ali kad god prođem pored karađorđevog parka smuči mi se, zaraso u koprive sa žvrljotinama po onom raspalom betonu. nekad je u taj grad dolazila barsa da rutinski trsne od proletera...
Milogled Bluff Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 Daklem, jedinstven slucaj u istoriji kluba da se u januaru okrecemo obavezama u sledecoj sezoni
Recommended Posts