MayDay Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ja ispred 9 nekad danas videla Duleta u jednom kaficu blizu njegove kuce.
Milogled Bluff Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 (edited) U drugim, manje znacajnim vestima, Mornar je dobio u Zadru, sto prakticno znaci da je sezona za nas gotova. Vise srece neki drugi put. Edited January 23, 2018 by Milogled Bluff
zakintos Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 9 hours ago, Mark Rothko said: Debeli Dukljanin Duki Dulence kod Tegija za desetak minuta. Bio je planiran i gospodin Ostoja, ali je imao neodlozan sluzbeni put...jbg
mozzer Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 1 hour ago, Milogled Bluff said: U drugim, manje znacajnim vestima, Mornar je dobio u Zadru, sto prakticno znaci da je sezona za nas gotova. Vise srece neki drugi put. Meni je ovo bas ok. Nismo zasluzili PO ABA ove godine. Ovo bi morala da bude sezona od koje pocinje sve nabolje. U suprotnom... Sretno Mornaru i Lukovicu, potpuno zasluzeno su ispred nas jer su.... Bolji. Lukovic koga niko iz Uprave nije pitao da li hoce da produzi Ugovor...
Apollo Creed Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Jbt, Luković ko Whiteside za siromašne!! Zna RIP...
1n54jd3r Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Cemu dovodjenje dva stranca kada nam ostaje samo KLS?
Timmy Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Nateraste me da pogledam raspored do kraja. I nije bas da nemamo nikakve sanse (pretpoistavio sam da su nas bolji u medjusobnom duelu). Ako nisu, onda tek nije nista gotovo. Moramo dobijati i ove kvalitetnije ekipe, al nije ni Mornar Zvdezda da ocekuje sve pobede do kraja. Dobro je cim Miloguz mraci i otpisuje. Ima nade...
theanswer Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Pa dobili su nas 2x naravno da su bolji medjusobno
keitel Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) Gledao sam i ja raspored, sve je otvoreno ali realno je da dobiju MZT kući i recimo Igokeu ili Cibonu na strani. U tom slučaju bi nama igrale 4 pobjede što je prilično teško dostižno. Ako Mornar dobije Budućnost ili Cedevitu kući, sve je gotovo. Edited January 23, 2018 by keitel
Milogled Bluff Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 7 minutes ago, theanswer said: Pa dobili su nas 2x naravno da su bolji medjusobno Mozda i nisu, jos nije nista gotovo
Timmy Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 10 minutes ago, theanswer said: Pa dobili su nas 2x naravno da su bolji medjusobno Nisam mogaoda trazim, a ne secam se nijedne utakmice sa njima. Hvala sto si mi na fin nacin razjasnio. 10 minutes ago, bradilko said: što ne može mornar? Zato
zakintos Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 1 hour ago, 1n54jd3r said: Cemu dovodjenje dva stranca kada nam ostaje samo KLS? Zato sto je Vucic savetovao gospodina Ostoju da je taj igrac slab na toj poziciji, i da ga trebamo zameniti. Jos kaze da nas Vucic pomaze ali tesko mozemo nesto vise, jer Zvezda ima bolju selekciju... to je samo deo intervjua.
Recommended Posts