Timmy Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Ukljucio sam se na minus 7 sredinom trece i uzivao do kraja
mozzer Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Hvala Djordje jos jednom, Gagulator deff doprinosi timu, da pozajmim iz komentara na ruznalu - i Novica igra rasterecenije i bolje kada ima normalnu peticu u timu Da vidimo u Zadru danas pa da li imamo sanse za taj PO
Miralem Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 ja se svaki put kad on uhvati loptu userem da ce je baciti u aut ili sebi u glavu.
Milogled Bluff Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 22 hours ago, mozzer said: Hvala Djordje jos jednom, Gagulator deff doprinosi timu, da pozajmim iz komentara na ruznalu - i Novica igra rasterecenije i bolje kada ima normalnu peticu u timu Da vidimo u Zadru danas pa da li imamo sanse za taj PO +1 Ako Mornar dobije, sezona je zavrsena. A i ako izgubi plej of je jos svetlosnim godinama daleko, imajuci u vidu nas raspored do kraja.
Apollo Creed Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 hour ago, Milogled Bluff said: +1 Ako Mornar dobije, sezona je zavrsena. A i ako izgubi plej of je jos svetlosnim godinama daleko, imajuci u vidu nas raspored do kraja. Ma kakav Mornar, ako izvuku 2 pobede do kraja max. Zadar ima odličan raspored do kraja, ne znam koji vam je međusobni sa njima....
mozzer Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 30 minutes ago, Apollo Creed said: Zadar ima odličan raspored do kraja, ne znam koji vam je međusobni sa njima.... Win-win, naravno
Mark Rothko Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Debeli Dukljanin Duki Dulence kod Tegija za desetak minuta.
Recommended Posts