ZokiAsov Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 1 hour ago, kobni zelaya said: Grba legenda! +1
James Marshall Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Zajebavajte se vi, eto vama njega za SD najkasnije u maju.
Kreator Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 koji je to fazon sa grbom? izjavio nešto jutros?
James Marshall Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Na listi SNS-a za grad Beograd, according to the president.
James Marshall Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Volio bih da dijelim tvoju mogućnost da ih sve tako pošaljem u kurac, ali oni jebu nas i naš su problem, komplet SNS. Ne možeš više ni veš prostirati da se oni ne miješaju u to. Ko bakterije su. Gljivice, možda je još bolje poređenje.
Filozof manijak Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Sad još više cenim dinamitaša. Fuj, grbavi!
Kreator Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 21 minutes ago, James Marshall said: Volio bih da dijelim tvoju mogućnost da ih sve tako pošaljem u kurac, ali oni jebu nas i naš su problem, komplet SNS. Ne možeš više ni veš prostirati da se oni ne miješaju u to. Ko bakterije su. Gljivice, možda je još bolje poređenje. Tvoj stav je sasvim legitiman i podržavam ga. Naravno da me nervira što se jedan bivši košarkaš Partizana gura među tu stoku naprednjačku, ali trudim se da se ne obazirem mnogo na to. Kad već pričamo o tome, pretpostavljam da je razlog što traži neko uhlebljenje među tom stokom je da nije uspeo nigde da se ugura, ni u KSS, ni u Partizan pa eto, nada se da će mu ovaj diktator dodeliti nešto pri Partizanu/KSS posle izbora.
mozzer Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 1 hour ago, BlackGeorge said: pretpostavljam da je razlog što traži neko uhlebljenje među tom stokom je da nije uspeo nigde da se ugura, ni u KSS, ni u Partizan pa eto, nada se da će mu ovaj diktator dodeliti nešto pri Partizanu/KSS posle izbora. Bas tako. To je to.
Timmy Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 3 hours ago, Giggsy said: Grba nek jede govna +1 Da mu se zapamti
bradilko Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 (edited) kad je jedna biki posrnula,čedaj i pola demokratske stranke.. šta zameriti jednom grbi koji se bori za koricu leba? ne trebaju nam ni ovi što su sad u klubu a ne još i on.trener nije,para nema.. svaka čast karođorđe!! sila te ne napušta kad je partizan u pitanju.. Edited January 15, 2018 by bradilko
Kreator Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 (edited) Ne znam šta se opterećujete tim Grbovićem pored Pekovića? Meni se on gadi. Pristao da bude predsednik Partizana zbog svojih građevinskih kombinacija po zlatiboru da mu ne propadnu. Ništa za nas nije učinio a mogao je. Boli ga dupe za nas. Plus se druži sa onim narkobosovima, zemljacima. E on me je razočarao, a ne Grba koji nema filera u džepu. Edited January 15, 2018 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Nije mogao da predje preko grbovicevog ponasanja.
Recommended Posts