Jump to content

KK Partizan 2017/18

Featured Replies

na 100 jada

šta ćemo kad novica preskoči utakmicu?

sreća pa je igokea promašivala otvorene šuteve

Ova naša pobeda je veće iznenađenje nego pobeda Liverpula protiv Sitija.

Novica razbio, odlični Gos i Aranitović.

Ako dobro vidim Gos i Novica skupili 75 minuta :huh:

Gos je zapravo bio loš, dosta je promašivao i generalno previše drži loptu u rukama. Ko god je očekivao da će tranzicija posle Mutine košarke ići glatko, prevario se.

'ajde neko malo i da brani gagica: mi sa njim u odbrani izgledamo kao sasvim pristojan tim. za djoka je hakeem licno.

imali smo par puta po 5 praznih minuta u napadu, mucili se s njihovom zonom, al' pre svega zbog premorenosti igraca - canak veceras koristio samo sedmoricu, gde je plej odigrao skoro ceo mec, do neke njihove sjajne odbrani. uzasno los sut smo imali, i to dobrim delom iz potpuno otvorenih pozicija, gde je andric, standardno bio najgori, uz pajtosa mu marinkovica.

novica je jedini pravi igrac i takmicar u ovom timu, aranitovic to moze da postane, goss je dobar igrac, ima potencijal da bude znatno bolji, ali neku takmicarsku vatru u njemu ne vidim. gagic je barem takmicar, gavrilovic isto tu negde, svi ostali, s mozda izuzetkom cakarevica, su blago receno - problematicni. i sta onda da ocekujemo - igrac mora da ima jednu od ove dve nazovi-komponente, a mi u kompletnom timu imamo samo jednog kompletnog, par polovicnih i ostatak, nazalost skoro-nikakvih.

ako canak, s ovim cime raspolaze, izvuce plej of aba, videcu ga kao sasvim pristojnog trenera.

• Author
On 1/13/2018 at 6:42 PM, Goranz said:

Neko rasipa a neko domaćinskim poslovanjem ostvaruje rezultate uprkos najmanjem budžetu u ovom kvadrantu.

Pa sta se drugo moze ocekivati od domacina ovogodisnjeg Fajnal foura

strasan aparthejd od drzave prema partizanu, a dresovi vise lice na rukometne nego kk..

telekom, nis, tesla.. samo jos komunal projekt hvali™ :fantom:

13 hours ago, Nebojsa said:

'ajde neko malo i da brani gagica: mi sa njim u odbrani izgledamo kao sasvim pristojan tim. za djoka je hakeem licno.

ako canak, s ovim cime raspolaze, izvuce plej of aba, videcu ga kao sasvim pristojnog trenera.

Za Gagica +1,000 - Olajuwon LICNO za simpaticnog Shalanciunasa... mada mi to sada vise i nije smesan nadimak za njega, nekako mi je tuzno kada se on pomene (slicno kao Andric recimo, a i Marinkovic je tu negde)...

+2,000 za Canka... neka pokusa...

.dupli.

Edited by BlackGeorge

izvinjavam se, bilo je ovo već..

Ali ovo nije:

Još jednom se izvinjavam na greškama i molim moderaciju da obriše prethodna dva moja posta.

Grba legenda!

Guest
This topic is now closed to further replies.