Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

Posted

Sa Milerom samo gubimo vreme. Neka ide u Kinu, tamo je njegova košarka.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Svako ko zna da prevede loptu i kako-tako ubaci u koš nam je značajan. Mi do kraja ABA lige nećemo dobiti nikoga na ovakav roster ako ostanemo bez Milera.

U našoj ligi eventualno pobedimo nekog iz KLS, ali teška priča da se plasiramo dogodine u ABA. Jedino neka divlja karta.

Posted (edited)
57 minutes ago, Mark Rothko said:

Svako ko zna da prevede loptu i kako-tako ubaci u koš nam je značajan. Mi do kraja ABA lige nećemo dobiti nikoga na ovakav roster ako ostanemo bez Milera.

U našoj ligi eventualno pobedimo nekog iz KLS, ali teška priča da se plasiramo dogodine u ABA. Jedino neka divlja karta.

Tako je. Ekipa nam je već u startu užasno selektirana tako da odlaskom Milera nećemo početi da igramo bolju odbranu. Ima tu mnogo "Milera" pored njega samog koji igraju lošu odbranu kao i on. Ali nemamo mnogo igrača koji drže poene u rukama. I da ode nemamo koga da dovedemo da iole valja. Uostalom imamo Marinkovića koji je još gori od Milera u odbrani pa se to precutkuje. Odrediti mu odgovarajuću minutažu, 10-12 minuta po utakmici i na treninzima ga naučiti da odigra kakvu-takvu odbranu.

Evo i dokaza da može i taj jadni Miler nešto pametno da odigra:

Edited by BlackGeorge
Posted

Se zezas? Vareze je jedan od najvecih evropskih klubova koliko smo i mi, po pitanju tradicije, trofeja i igraca koje su izneli na scenu. Ali oni su trenutno buljson (koliko i mi), ne znam sta mozemo da dobijemo ovom saradnjom.

Posted

Na pomolu saradnja sa Varezeom (bivši Injis) jednim od bivših najvećih evropskih klubova...

Izostavio je najbitniju reč koja je i dovela do saradnje.

Posted

Rothko, jel ovo za Gossa ove cifre sto se pominju od Varesea (investimenti)?

Posted

Koliko mi moje površno znanje italijanskog omogućuje da razumijem, ovo su dvije vijesti.

Prva je saradnja Varezea i Partizana, tj. omladinskih sektora.

Druga je da ova firma Prealpina investira u klub, i to progresivno, po ovim ciframa, investicije mogu dostići ove cifre. 

Posted

Izgleda postajete filijala Varezea...i kupuju vam neku teretanu...ili vi njima...:fantom:

Posted
27 minutes ago, James Marshall said:

Koliko mi moje površno znanje italijanskog omogućuje da razumijem, ovo su dvije vijesti.

Prva je saradnja Varezea i Partizana, tj. omladinskih sektora.

Druga je da ova firma Prealpina investira u klub, i to progresivno, po ovim ciframa, investicije mogu dostići ove cifre. 

To.

3 hours ago, goofs said:

Se zezas? Vareze je jedan od najvecih evropskih klubova koliko smo i mi, po pitanju tradicije, trofeja i igraca koje su izneli na scenu. Ali oni su trenutno buljson (koliko i mi), ne znam sta mozemo da dobijemo ovom saradnjom.

Šta je problem... to što je evropski velikan ili što je saradnja omladinskih selekcija?

Posted
39 minutes ago, Apollo Creed said:

Izgleda postajete filijala Varezea...i kupuju vam neku teretanu...ili vi njima...:fantom:

Niko ne može Partizanu da uskrati pravo da se zove Vareze.

Posted

Koliko je sve ovo tužno... možda je ipak bolje da ugasimo svetlo.

Posted

Verujem da nije lako. Za Vazuru si znao oduvek. Vremenom si cuo i za tu Vizuru i nekako je procesuirao.

A sad na sve to i neki Vareze :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...