Geo Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ma koji mu q... daje , da je isao do kraja Miler da bi kos i verovatno izvukao i faul ...
Miralem Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 jos jedna utakmica koju necu odgledati do kraja. majmuni.
Geo Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 2 minutes ago, Miralem said: jos jedna utakmica koju necu odgledati do kraja. majmuni. Sad je kasno za to, vec si odgledao sve za max. nerviranje ...
ZokiAsov Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Dzilo... zamalo lord da ga pobedi. Kakav je nikad igrac Vanja Marinkovic...strasno.
April Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Mutavi bizon je uspeo da izgledamo kao jebena Cibona.
Mark Rothko Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Imali smo 64 indexna poena (Budućnost 112), od toga Miler sam 30... lepo čovek skockao statse. Za 3 smo šutirali 57%, a za 2 34%. Sve smo više Radnički K. Inače, suđenje nikad bolje u Podgorici, da se poželi u nekim drugim okolnostima, recimo kada Muta ne bude tu ili ako stvarno dođu dva pojačanja. Što se rezultata tiče - oh nooo, što bi rekli laciali onomad.
J.R. Cash Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Dace bog da bude ove serije u plejofu. Muta ce karat Dzila. Ne mora ni centra da dovede.
bradilko Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 14 minutes ago, renne said: Moglo se ovo pobediti +1 nista narocito ova futura.to ce da odere cedevita ili zvezda kad bude doslo vreme za to a i mi smo tu negde
Toni Sumaher Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Opet rasulo u 4/4 cim se ukaze sansa za pobedu.
April Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Rasulo je od prvog minuta. Pecarski ni sekund, Tanas ni sekund, ali zato Aki u startnih pet. Nema hemije, nema vajba, nema ideje. Svaki minut gledanja ovog mutavog tima je gubljenje vremena.
Geo Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Da, mi smo duplo jaca ekipa od Budnosti pa smo izgubili tesno trenerovom krivicom ... Promasili smo 237 zicera ili su ovi sto treba da igraju centra popili bananu na prvu... Sve u svemu, kada su nam odmorni Gos i MIler sa ovima mozemo da se nosimo, ako bi doveli nesto korisno pod kosem , mogli mi i da ih dobijemo
Timmy Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 (edited) Nisam gledao, a znate sta mislim o Mutavom, ali ljudi igrali smo protiv jedne od dve najbolje ekipe u ligi, na njhovom parketu. Sta se ocekivalo, lagana pobeda? Edited December 2, 2017 by Timmy
Recommended Posts