February 28, 20232 yr Ja doduše nisam montirala tu dasku, zato sam valjda i rekla da je lako, sad kad vratim film, muž je nešto duvao i puvao a ja nisam ni ulazila u kupatilo
February 28, 20232 yr sve to mora da se riba, i daska i nosach, pa kakogod sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
February 28, 20232 yr Montirao danas Trofast sistem za klince i stolicu Flintan za malo jace od sat vremena.
February 28, 20232 yr montirala pre 6 meseci drsku na veci tiganj jer se cesce koristi. kupila dva u pakovanju, a drska jedna. uputstvo - sa slikom jedne drske - jasno i jednostavno. s druge strane, plisirane zavese i shades su im vrh. prvenstveno kao resenje. naravno, stede na cicak traci, sisnjari. poz Edited February 28, 20232 yr by le petit nicolas
February 28, 20232 yr 1 minute ago, le petit nicolas said: dva u pakovanju, a drska jedna. : emilija popadić se krsti :
February 28, 20232 yr Just now, le petit nicolas said: ovogami krsta. poz ma verujem bre, nego ne kapiram kakva je to sumanuta racionalnost, šta li ?
March 19, 20232 yr negde mi je iskočila reklama za besplatnu dostavu do 30kg na neke tačke po gradu, pa odeš sam da pruzmeš valjda u ofisima kurirske službe, i spisak artikala koji ne mogu... bar nešto.
August 9, 20231 yr Šta mislite da li je ovo stabilno za laptop,monitor ,kucanje i tako te stvari ? Možda bi mi ti ljudi poslali preko nekog expresa ,mada mi deluje rizično naročito ova tabla od iverice https://novi.kupujemprodajem.com/namestaj/stolovi-i-stolice/ikea-pisaci-sto/oglas/153732157?filterId=2012326448
August 10, 20231 yr iverica, 2 sklapanja. eventualno 3 ako rade ljudi koji znaju posao. sto veci komad to je i osetljiviji. Edited August 10, 20231 yr by foto
September 3, 20231 yr 1 hour ago, arheolog1981 said: Iz Ikee me nemoš isterati Toliko je perfektno sve organizovano, nemam reči. Pola stana sam opremio iz Ikee i sve je fenomenalno a cene su više nego OK. Posuđe i pribor sam komplet tamo uzeo... Clan Ikea porodice, Ikea brine o tebi i tvojim potrebama, kazi nam i mi smo tu . Imam i ja dosta stvari. Moj brat ima posudje, serpe, tanjire, escajg, on se opremao od nule i sve sto sam videla je odlicno.
September 3, 20231 yr Oni obojeni tanjiri (neke kao pastelne boje) im ne stare dobro, posle nekog vremena se jako vide tragovi sečenja nožem i malo izblede u sredini. Čini mi se da je to jedini dobar fejl kod Ikee koji znam. Imamo neki stari escajg kog vec dugo nema u ponudi, jako sladak. Sve ovo novije od escajga mi je bilo nja