duda Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Ja doduše nisam montirala tu dasku, zato sam valjda i rekla da je lako, sad kad vratim film, muž je nešto duvao i puvao a ja nisam ni ulazila u kupatilo 4
gospa buba Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 sve to mora da se riba, i daska i nosach, pa kakogod sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
bags Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Montirao danas Trofast sistem za klince i stolicu Flintan za malo jace od sat vremena. 2 1
le petit nicolas Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 (edited) montirala pre 6 meseci drsku na veci tiganj jer se cesce koristi. kupila dva u pakovanju, a drska jedna. uputstvo - sa slikom jedne drske - jasno i jednostavno. s druge strane, plisirane zavese i shades su im vrh. prvenstveno kao resenje. naravno, stede na cicak traci, sisnjari. poz Edited February 28, 2023 by le petit nicolas
duda Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 1 minute ago, le petit nicolas said: dva u pakovanju, a drska jedna. : emilija popadić se krsti :
le petit nicolas Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 1 minute ago, dùda said: : emilija popadić se krsti : ovogami krsta. poz 1
duda Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Just now, le petit nicolas said: ovogami krsta. poz ma verujem bre, nego ne kapiram kakva je to sumanuta racionalnost, šta li ?
le petit nicolas Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 to je do paroksizma doveden kratki kabl. poz
slepa živana Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 negde mi je iskočila reklama za besplatnu dostavu do 30kg na neke tačke po gradu, pa odeš sam da pruzmeš valjda u ofisima kurirske službe, i spisak artikala koji ne mogu... bar nešto.
Fakundo Sava Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Šta mislite da li je ovo stabilno za laptop,monitor ,kucanje i tako te stvari ? Možda bi mi ti ljudi poslali preko nekog expresa ,mada mi deluje rizično naročito ova tabla od iverice https://novi.kupujemprodajem.com/namestaj/stolovi-i-stolice/ikea-pisaci-sto/oglas/153732157?filterId=2012326448
mraki Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Stabilnost sigurno nije problem, to ne treba da te brine.
foto Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) iverica, 2 sklapanja. eventualno 3 ako rade ljudi koji znaju posao. sto veci komad to je i osetljiviji. Edited August 10, 2023 by foto
Sandradjer Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 1 hour ago, arheolog1981 said: Iz Ikee me nemoš isterati Toliko je perfektno sve organizovano, nemam reči. Pola stana sam opremio iz Ikee i sve je fenomenalno a cene su više nego OK. Posuđe i pribor sam komplet tamo uzeo... Clan Ikea porodice, Ikea brine o tebi i tvojim potrebama, kazi nam i mi smo tu . Imam i ja dosta stvari. Moj brat ima posudje, serpe, tanjire, escajg, on se opremao od nule i sve sto sam videla je odlicno. 1
I*m with the pilots Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Oni obojeni tanjiri (neke kao pastelne boje) im ne stare dobro, posle nekog vremena se jako vide tragovi sečenja nožem i malo izblede u sredini. Čini mi se da je to jedini dobar fejl kod Ikee koji znam. Imamo neki stari escajg kog vec dugo nema u ponudi, jako sladak. Sve ovo novije od escajga mi je bilo nja
Recommended Posts