Jump to content
IGNORED

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
Serija decijih igracaka LILLABO sa drvenom prugom i vozicima sa magnetima je strava, sve iz nje naravno moze medjusobno da se kombinuje, mogu da se dodaju paketi sina, mostovi itd.
https://www.ikea.com/at/de/cat/lillabo-serie-11673/

lillabo-45-piece-train-set-with-rail__0712397_PE728813_S5.JPG?f=s lillabo-3-piece-train-set__0712403_PE728819_S5.JPG?f=slillabo-20-piece-basic-train-set-multicolour__0491582_PE625236_S5.JPG?f=s
Ovo je super, mislim da ću sestriću to da poklonim...

... Shiit has hit the fan...

Posted
4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Super je kao akumulativni poklon, ili ako je vise dece u porodici. Poklonis za jedan rodjendan neki kao osnovni paket, npr. ovo, pa onda za drugi rodjendan, od Deda Mraza ili drugom detetu jos sina ili vagona koji imaju nesto u sebi, itd. :) (Slicno kao sto mozes da radis sa Lego kockama, samo je ovde ipak ukupni izbor dosta manji)

Posted (edited)
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Ima obicna osmica i osmica sa rampom, drvecem i kucicama. Ova prva je oko 10E, ova druga 30 25 pa da evo je gore na slici

Kupi mu ovu drugu, zaista je bolja. btw. jedna od retkih igracaka koje mi dete trosi vec godinu dana u kontinuitetu, zato sam joj i uzeo ovaj veci paket onomad, sada smo iskombinovali duplu osmicu

inace nisu lose ekstenzije, super stvar, pri tom neunistiva

Edited by Caligula
Posted

Oće decu da nam pokvare :dry:tako su i mene skuvali nadrndanog potrošača i lenjog sastvljača. Gledam slike na forumu i ko Mortimer govorim imab, imab, nemab, imab imab skoro sve ... kalaks stalaže kupujem one najmanje i slažem ko lego kocke, imam i plastičnu puzavicu bit dis. Inače sobno bilje im je baš jeftino i živahno.

Bio sam već sto puta al ne mogu da psihički prebrodim onu lakat krivinu na sredini, obično čekam na parkingu ili maks na badem torti. Juče me žena obraduje sa setom za produženi sa mlekom da imam u ofisu, džasvi mi se al sam majstor uspio da izgubim sat vremena da provalim kako se ubacuju baterije u onu mutilicu.

20191218_052909.jpg.90a9a6c6da25c90300608e99f2625539.jpg

Posted
3 hours ago, Frank Pembleton said:

te drvene voziće mi naručivali od ovih što dovlače svašta iz mađarske. nisu ikea, mislim da se zovu carousel.

možda se mogu uklapati sa ikea prugama, ali nama je bilo najvažnije da na te pruge pašu ovakvi thomas and friends metalni vozići

10-trains-Original-Thomas-and-Friends-Tr

Posted (edited)
5 hours ago, francuski sobar said:

Oće decu da nam pokvare :dry:tako su i mene skuvali nadrndanog potrošača i lenjog sastvljača. Gledam slike na forumu i ko Mortimer govorim imab, imab, nemab, imab imab skoro sve ... kalaks stalaže kupujem one najmanje i slažem ko lego kocke, imam i plastičnu puzavicu bit dis. Inače sobno bilje im je baš jeftino i živahno.

Bio sam već sto puta al ne mogu da psihički prebrodim onu lakat krivinu na sredini, obično čekam na parkingu ili maks na badem torti. Juče me žena obraduje sa setom za produženi sa mlekom da imam u ofisu, džasvi mi se al sam majstor uspio da izgubim sat vremena da provalim kako se ubacuju baterije u onu mutilicu.

20191218_052909.jpg.90a9a6c6da25c90300608e99f2625539.jpg

Druže! Imaš li Billyja? 

Edited by MortimerBrewster
Posted

Imam ja Billy x3

Posted

Iju! Isto. Plus sam uzo one nadogradnje za gore! 

Posted
Iju! Isto. Plus sam uzo one nadogradnje za gore! 
E to je mnogo za tako malo!

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Trebalo bi da sutra preuzmem nešto što sam kupila click&collect metodom ali me zanima jesu li promenili nešto u smislu da možeš da gvirneš unutra pa izađeš ili i dalje mora da se prođe ceo hangar? 

Da znam da li da ulazim u lavirinte smrti.