June 20Jun 20 Čisto da ostane zapisano da Zbilja ne troši narko novac samo na besmislene igrače, jedna od najozbiljnijih rekonstrukcija u ovom delu Evrope je u toku 😎Ako UEFA i pošlo ovog remek dela ne dozvoli da se igra u NS, stvarno je u pitanju anti-Srbska zavera.20260619 152635 — Postimages
June 21Jun 21 Napredni Sky Box za prasad, Drida & drugare.Niko ne zna, pretpostavlja se da je nešto u pitanju televizije i VIP-a jer je UEFA to označila kao stavku koja mora da se sredi.
June 21Jun 21 Author 2 minutes ago, gone fishing said:var soba?ovo me iz nekog razloga spec trigeruje, var je sudija(video assistant referee) a prostorija iz koje var sudije delaju je vor(video operation room)nije ovo vor soba, za super ligu ona se nalazi u staroj pazovi. za uefa takmičenja ako ne postoji adekvatna prostorija na samomobjektu, onda vor soba bude dodata uz reportažna kola tv produkcije koja radi prenos i to je najjednostavniji i najčešći slučaj
June 21Jun 21 znam gde je za super ligu, e sad uefa mafiozi možda insistiraju da mora biti na samom stadionu, setimo se da jeu više navrata bilo problema sa vezama sa pazovom pa var nije radio na pojedinim mečevima super lige, ovako kada je vor na samom stadionu manja je šansa za tehničke probleme nego kada je 50km dalje imho
June 21Jun 21 AI kaže a on ne laže, na osnovu slike:Između tribina se jasno uočava prepoznatljiva zatvorena kontrolna/novinarska kabina u obliku staklene kućice.
June 21Jun 21 Author 7 minutes ago, gone fishing said:znam gde je za super ligu, e sad uefa mafiozi možda insistiraju da mora biti na samom stadionu, setimo se da jeu više navrata bilo problema sa vezama sa pazovom pa var nije radio na pojedinim mečevima super lige, ovako kada je vor na samom stadionu manja je šansa za tehničke probleme nego kada je 50km dalje imho potpuno je suludo da prave prostoriju za sudijsku analizu za utakmicu koju će eventualno odigrati sad i ko zna kad. za tu svrhu se dotera još jedna video soba koja bude tokom prenosa uz reportažna kola. jedna evs konzola, tri monitora par desetina metara kabla i tri stolice i cepaj
June 21Jun 21 Šta god da je mnogo je ružno. Mada ceo taj stadion je očajan, sve što se dodatno nabudži ne ulepšava ga. Čudim se da okg nije našla za shodno da napravi novi stadion u NS, to im je ipak omiljeni grad. Edited June 21Jun 21 by Nikodije