Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

9 minutes ago, Nikodije said:

Ko je Zvezdin otpadak u Vojvodini? To je bio Vukan Savićević, više nije u timu, Vukanović koji gubi mesto u timu, Njegoš svakako nije otpadak, a ne bih još otpisao ni malog Mitrovića.

Peti je onaj desni bek/krilo iz Javora s kosicom, zaboravio sam mu ime. Ako se ne varam usao je protiv Lajpciga tamo nekih pola sata

Ne znam za Vukana, bio je prosle sezone. I dalje se secam kad je protiv Kairata neometan dodao loptu u aut na sred terena. Bio je do nedavno i Simic Veljko

Naravno da jesu otpaci, to su likovi koji su ni krivi ni duzni igrali Ligu Sampiona a gle sad gde su. U Zvezdi nema mesta nijedan

Vukanovic je bio u Arabiji negde mislim pa se vratio, Njegos bio par meseci u Primeri i dosta duze u Segundi, Mitrovic bio negde u Belgiji mislim Leuven pa se proslavio, onda taj desni bek mislim Nikolic da se preziva

Za Mitrovica se ne secam da li je igrao LS kod Bahara, igro je LE kod laznog Miloja sigurno. Vukanovic i Njegos su igrali u onoj drugoj LS sezoni kod pravog Miloja

I za kraj - stari dobri Marko Poletanovic koji ni LE nije igro sa Zvezdom.

Edited by Ratamahatta

• Replies 9.7k
  • Views 544.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

ko su ta pojačanja Vojvodine, Đakovac i Zukić? šta igraju?

e Stefan Mitrović, njega znam

Edited by levi

@Ratamahatta

Lazar Nikolić, mislim da na njega misliš

Zukic je povremeni repstativac, bio je kapiten prvi put pre nego sto je otisao u Volfzberger mislim

Za njega sam cuo, ako se dobro secam box-to-box

Djakovac je iz Topole, ne znam koja pozicija

Edited by Ratamahatta

Slaba Voša, očekivao sam više. Čak i ako izboksuju neki remi večeras nemaju šanse u Pešti.

E cujes slaba Vojvodina. Nabacili polovnjake koji nidje nemaju mjesta... takozvani povratnici fantom

možda je trebalo prvo da ulože u trenera pa onda u pojačanja

• Author

bušna kesa

Imam utisak da sve i kada bi ulozili 50 ili 100 miliona..kod nas bi sve to isto izgledalo.

Koliko je jadno da ti klince ne mozes da naucis kako da prime ili upute pas pre nego sto zaigraju za cash.

13 hours ago, Nikodije said:

Čak bih rekao da Voša trenutno deluje najozbiljnije od srpskih klubova. Zvezda je kilava sa gomilom matorih i prezasićenih igrača, Partizan smehotresan, kada bi Voša sačuvala ovaj tim verujem da bi mogla da konkuriše za titulu, ali ipak ne verujem da će im dozvoliti te očekujem da Njegoš i još neki odu do kraja leta.

Nekad se za ovakve postove dodjeljivala pkjeskavica godine fantom

Smejali ste mi se proletos posle nekadasnjeg derbija kad sam prico da ova liga mozda nije u top 40 kad iz nje izuzmes Zvezdu

Edited by Ratamahatta

Vosa je dobila Zvezdu 2 puta, jednom izgubila i jednom nereseno... drugo kolo ce biti vrlo zanimljivo.

Juce je Vosa osvetlala obraz i zaradila 0 UEFA poena na utakmici za kvalifikaciju za LE.

• Author

IMG_1835.jpeg

deker

Kad pre su dobili crveni, Zbilja će imati 0/4 ove godine u Evropi. Nije morao da troši tolike narko novce za to.