July 9Jul 9 9 minutes ago, Nikodije said:Ko je Zvezdin otpadak u Vojvodini? To je bio Vukan Savićević, više nije u timu, Vukanović koji gubi mesto u timu, Njegoš svakako nije otpadak, a ne bih još otpisao ni malog Mitrovića.Peti je onaj desni bek/krilo iz Javora s kosicom, zaboravio sam mu ime. Ako se ne varam usao je protiv Lajpciga tamo nekih pola sataNe znam za Vukana, bio je prosle sezone. I dalje se secam kad je protiv Kairata neometan dodao loptu u aut na sred terena. Bio je do nedavno i Simic VeljkoNaravno da jesu otpaci, to su likovi koji su ni krivi ni duzni igrali Ligu Sampiona a gle sad gde su. U Zvezdi nema mesta nijedanVukanovic je bio u Arabiji negde mislim pa se vratio, Njegos bio par meseci u Primeri i dosta duze u Segundi, Mitrovic bio negde u Belgiji mislim Leuven pa se proslavio, onda taj desni bek mislim Nikolic da se prezivaZa Mitrovica se ne secam da li je igrao LS kod Bahara, igro je LE kod laznog Miloja sigurno. Vukanovic i Njegos su igrali u onoj drugoj LS sezoni kod pravog MilojaI za kraj - stari dobri Marko Poletanovic koji ni LE nije igro sa Zvezdom. Edited July 9Jul 9 by Ratamahatta
July 9Jul 9 ko su ta pojačanja Vojvodine, Đakovac i Zukić? šta igraju?e Stefan Mitrović, njega znam Edited July 9Jul 9 by levi
July 9Jul 9 Zukic je povremeni repstativac, bio je kapiten prvi put pre nego sto je otisao u Volfzberger mislimZa njega sam cuo, ako se dobro secam box-to-boxDjakovac je iz Topole, ne znam koja pozicija Edited July 9Jul 9 by Ratamahatta
July 9Jul 9 Slaba Voša, očekivao sam više. Čak i ako izboksuju neki remi večeras nemaju šanse u Pešti.
July 9Jul 9 E cujes slaba Vojvodina. Nabacili polovnjake koji nidje nemaju mjesta... takozvani povratnici
July 9Jul 9 Imam utisak da sve i kada bi ulozili 50 ili 100 miliona..kod nas bi sve to isto izgledalo.Koliko je jadno da ti klince ne mozes da naucis kako da prime ili upute pas pre nego sto zaigraju za cash.
July 9Jul 9 13 hours ago, Nikodije said: Čak bih rekao da Voša trenutno deluje najozbiljnije od srpskih klubova. Zvezda je kilava sa gomilom matorih i prezasićenih igrača, Partizan smehotresan, kada bi Voša sačuvala ovaj tim verujem da bi mogla da konkuriše za titulu, ali ipak ne verujem da će im dozvoliti te očekujem da Njegoš i još neki odu do kraja leta.Nekad se za ovakve postove dodjeljivala pkjeskavica godine
July 10Jul 10 Smejali ste mi se proletos posle nekadasnjeg derbija kad sam prico da ova liga mozda nije u top 40 kad iz nje izuzmes Zvezdu Edited July 10Jul 10 by Ratamahatta
July 10Jul 10 Vosa je dobila Zvezdu 2 puta, jednom izgubila i jednom nereseno... drugo kolo ce biti vrlo zanimljivo.
July 10Jul 10 Juce je Vosa osvetlala obraz i zaradila 0 UEFA poena na utakmici za kvalifikaciju za LE.
Thursday at 18:371 day Kad pre su dobili crveni, Zbilja će imati 0/4 ove godine u Evropi. Nije morao da troši tolike narko novce za to.