Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

19 minutes ago, Dimitrije said:

Da li neko zna zasto je prestala gradnja stadiona FK Graficar? Najavljivano je da je u pitanju moderan stadion koji ce da odgovara UEFA 2 standardima.

Trenutno gazda zida neke stotine kvadrata privatno u blizini, možda je preusmjerio sredstva na to a vidi da od ovog posla nema hasne.

• Replies 9.7k
  • Views 544.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

42 minutes ago, Nikodije said:

Dinamo odustaje zbog "besparice" kao i GAT što je odustao zbog besparice. Uvek se to radi kada neki konkretan klub treba da se podigne rang iznad, a to svakako.nisu Tekstilac i Kabel. Pa nije sultan zidao moderne stadione da se tamo igra treća liga.

Sve to stoji, donekle. Dubocica je sto se tice organizacije, kadrova i samog igrackog kadra, u ovom trenutku ( i tokom drugog dela sezone) na nivou nekog seoskog okruzna liga kluba. Pored svega toga, za igranje u PLS treba izdvojiti ozbiljna sredstva, pitanje je da li vlasnici Milinijum tima zele da bace novac bez ozbiljnog plana i organizacije.

Videcemo uskoro.

3 minutes ago, John Dies at the End said:

Sve to stoji, donekle. Dubocica je sto se tice organizacije, kadrova i samog igrackog kadra, u ovom trenutku ( i tokom drugog dela sezone) na nivou nekog seoskog okruzna liga kluba. Pored svega toga, za igranje u PLS treba izdvojiti ozbiljna sredstva, pitanje je da li vlasnici Milinijum tima zele da bace novac bez ozbiljnog plana i organizacije.

Videcemo uskoro.

Ja sam čuo da je Dubočica za Srpsku ligu istok imala spreman budžet 600k jura (Bor je sa 300 pokorio tu ligu prošle sezone), dakle to su pare sa kojima glat može da se igra Prva liga, čak i ako ništa ne povećaju.

16 minutes ago, Nikodije said:

Ja sam čuo da je Dubočica za Srpsku ligu istok imala spreman budžet 600k jura (Bor je sa 300 pokorio tu ligu prošle sezone), dakle to su pare sa kojima glat može da se igra Prva liga, čak i ako ništa ne povećaju.

Elemir računa da im treba skoro milion.

Inače su prošle sezone vojvođanske lige (četvrti rang) smanjene sa 16 na 14 a ide priča da će sledeće sezone da se skraćuju sa 14 na 12 sa plejof plejaut formatom.

Edited by theanswer

2 hours ago, John Dies at the End said:

Videcemo uskoro.

Mogu da probaju sa Realom iz Donje Jajine

Zbilja postao generalni sponzor Vršca D

Kaže čovek "Ovo je zapravo projekat Vojvodine, Pančeva i Vršca. Tu ima jako puno skauta, sportskih radnika, vidika, ciljeva. Razvojni klub za ova dva kluba, da sam na mestu konkurenata ne bi mi bilo svejedno u Prvoj ligi Srbije. Ono što je sreća za druge klubove je to što je ovo nulta godina, biće ovo dugoročan ugovor i uključiće se kompanije u projekat i druge. Cilj je plejof ovde godine, a sledeće sezone je cilj ulazak u Superligu. Porašćemo i infrastrukturno, Vršac to zaslužuje. Sredićemo svlačionice, biće teretana, sve što bude trebalo. Što može u nultoj godini. "

24 minutes ago, Nevernik said:

Zbilja postao generalni sponzor Vršca D

Kaže čovek "Ovo je zapravo projekat Vojvodine, Pančeva i Vršca. Tu ima jako puno skauta, sportskih radnika, vidika, ciljeva. Razvojni klub za ova dva kluba, da sam na mestu konkurenata ne bi mi bilo svejedno u Prvoj ligi Srbije. Ono što je sreća za druge klubove je to što je ovo nulta godina, biće ovo dugoročan ugovor i uključiće se kompanije u projekat i druge. Cilj je plejof ovde godine, a sledeće sezone je cilj ulazak u Superligu. Porašćemo i infrastrukturno, Vršac to zaslužuje. Sredićemo svlačionice, biće teretana, sve što bude trebalo. Što može u nultoj godini. "

Ovo je koliko se secam projekat Malovica bio..Zelznicar Pancevo napred, Vrsac i Smedervo kao pomocni objekti.

Da li su Malovic i Zbiljic na istim talasnim duzinama i koliko ce to da traje..valjda ce neko od njih uskoro da zavrsi u buretu.

Zbiljić je i ovom novom fudbalskom radniku iz Beograda predložio da uzme Elemir jer Zrenjaninu treba klub blabla. Pa kad je otišao na razgovor kod Salapure gradonačelnika, ovaj mu ništa nije hteo dati, pa je usledio jedan neprijatan poziv ka Zbiljiću pred svima. Čisto da se zna ko je jači igrač. Igrali su juče u Vršcu prijateljsku, pobedio "Proleter" 2:0.

Večeras počinju evrokupovi za srpske klubove, Voša igra protiv moćnog Fradija, ali imam neki utisak da bi mogli da naprave iznenađenje i prođu. Zbilja je nabudžio dobar tim, rekao bih najbolji u poslednjih 15 godina, još od Bate kan kana. Čak bih rekao da Voša trenutno deluje najozbiljnije od srpskih klubova. Zvezda je kilava sa gomilom matorih i prezasićenih igrača, Partizan smehotresan, kada bi Voša sačuvala ovaj tim verujem da bi mogla da konkuriše za titulu, ali ipak ne verujem da će im dozvoliti te očekujem da Njegoš i još neki odu do kraja leta.

Edited by Nikodije

Telegraf.rs
No image preview

Saznajemo! Vojvodina ponudila 1.800.000 evra za Džaspera,...

Druga pozicija na tabeli i plasman u kvalifikacije za Ligu Evropu ozbiljno su “pokrenuli” Vjvodinu u letnjem prelaznom roku, koja je posle povratnika Dejana.

Ok, nije neka konkurencija, ali Džasper je svakako najbolji igrač lige van Zvezde i najbolji stranac van večitih u poslednjih X godina.

Ako novi igrači Partizana baš ne iznenade, Voša je ubedljivo najjača u ligi nakon Zvezde.

@Nikodije

Vidim sad da Naby Keita igra za Ferencvaroš. Pre x godina je došao u Liverpool kao veliko pojačanje i plaćen je tada preko 60m eura. Osakatile su ga povrede, ali to je ozbiljno ime za ovaj nivo fudbala, pod uslovom da je iole zdrav.

10 hours ago, Nikodije said:

Večeras počinju evrokupovi za srpske klubove, Voša igra protiv moćnog Fradija, ali imam neki utisak da bi mogli da naprave iznenađenje i prođu. Zbilja je nabudžio dobar tim, rekao bih najbolji u poslednjih 15 godina, još od Bate kan kana. Čak bih rekao da Voša trenutno deluje najozbiljnije od srpskih klubova. Zvezda je kilava sa gomilom matorih i prezasićenih igrača, Partizan smehotresan, kada bi Voša sačuvala ovaj tim verujem da bi mogla da konkuriše za titulu, ali ipak ne verujem da će im dozvoliti te očekujem da Njegoš i još neki odu do kraja leta.

Saula, Sabo i Jezdimirovic do titule

Pola Vosinog tima su Zvezdini otpaci

Đer je juče izgubio na Islandu, Debrecin danas od Železničara iz Pančeva u prijateljskoj, Fradi je Fradi ali nikad bolja prilika za Vojvodinu da nešto uradi. Ako izgube idu na Ajaks, ovako na Tvente i imaju posle ligu konferencija. Sad il nikad.

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Saula, Sabo i Jezdimirovic do titule

Pola Vosinog tima su Zvezdini otpaci

Ko je Zvezdin otpadak u Vojvodini? To je bio Vukan Savićević, više nije u timu, Vukanović koji gubi mesto u timu, Njegoš svakako nije otpadak, a ne bih još otpisao ni malog Mitrovića.

Taj tim postoji do kraja jula, kada ispadnu iz Evrope slede prodaje Rosića, Njegoša...

Potpuno sam u Sve izgubili, Dabogda fazonu. To odavno važi za ostala tri kluba, uspeli su da me ubace u taj fazon i za Vošu.

Doduše, to i nije neka kletva, jer će osim Zvezde svi poispadati i bez iste.