Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

prvih 25 minuta

posle bi ih naše junoše uništile pritiskom.......tako da je bitno da ne gubimo 4-0 posle 25 minuta

• Replies 9.6k
  • Views 540.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

Izgleda da novi prvoligaš Naftagas Elemir menja ime u Proleter i seli se u Zrenjanin, pa tako vaskrsava banatski velikan upokojen 2005.

Naftagasu niko ne može da zabrani kako će da se zove.

Kad vec grad nema pijaće vode, daj bar neki fudbal da se igra.

Miljkon u Pazaru. Nisam čuo ništa o njemu poslednjih 5 godina, al vidim da je igrao u vodećim jermenskim klubovima, dakle solidan nivo.

Zvanično je nastao FK Proleter Zrenjanin, ujedinili se Naftagas i neki niželigaš Proleter 2006.

A izgleda da se kuva odustajanje Dinamo Vranja od Prve lige, nije teško pretpostaviti da bi ih menjala Dubočica, po prošlogodišnjem modelu GAT - Loznica.

Možda da se naslov topika promeni u Superliga i Prva liga, pošto Prva liga nema svoj topik.

Edited by Nikodije

Koja je kvota da iza tog Elemira stoji zdrava napredna sportska ekipa sa južne/severne tribine?

Kvalitetan fudbalski inženjering. Proleter vaskrsao više puta nego Fredi Kruger.

pa kada su već uradili rekonstrukciju lolol stadiona, red je da dobiju i klub koji će na njemu da igra makar u tzv prvoj ligi hihi

edip sa drugog foruma

Sećam se prve utakmice Banata u Zrenjaninu, Banat Vojvodina. Tada je isto bio renoviran stadion i bilo je oko 5000 ljudi na utakmici. Postojala je čak i navijačka grupa koja je kao i klub promenila ime😂. Dok je klub kao Budućnost igrao u Dvoru navijači su se zvali NO NAME BOYS, a prelaskom u Zr menjaju naziv u Petrova garda. Međutim brzo je splasnula ta euforija i broj gledalaca je drastično pao. Ja sam par puta bio da ih gledam i kad su ispali u drugu ligu, na utakmicama je bilo oko 100 ljudi. Problem zbog čega klub u gradu nije prihvaćen je u tome što se smatra da je Mirko Vučurević lično uticao na gašenje Proletera, da li je to istina ne znam. Kako će se sad primiti klub u gradu ostaje da vidimo. Stari Indijanci su ostarili, a mlađi više ne prate ni zvezdu i prartizan nego barsu i real.

Edited by gone fishing

1 hour ago, Nevernik said:

Koja je kvota da iza tog Elemira stoji zdrava napredna sportska ekipa sa južne/severne tribine?

Kvalitetan fudbalski inženjering. Proleter vaskrsao više puta nego Fredi Kruger.

Dobio sam info da je upravo to slučaj, tj taj Elemir a sada Proleter je novi IMT.

• Author

pa ko stoji iza elemira/proletera?

Navodno jedan od viđenijih Belgrade Boysa

Natera me Nikodije da se oglasim. Elemir je uzeo Igor iz BB i ekipa oko njega, u pitanju je baš viđeniji lik, ne ono priča u novinama po kojima je svaki navijač vođa navijača. Skroz uporedivo sa Dunjićem u IMT. Nisu se spojili ni sa kim, taj Proleter 2006 je prestao da se takmiči sa seniorima još pre nekog vremena, a u međuvremenu je i Radnički iz Zrenjanina prestao da se takmiči, to je stari gradski klub. Ovde je samo došlo do selidbe i promene imena. U međuvremenu su u Elemiru još prošle godine napravili novi seoski klub koji je već preskočio poslednju ligu i sad će valjda on da postane Naftagas covid19

Oni su ladno promenili ime, preuzeli crveno bele boje, preuzeli grb!!! i stadion. Stadion koji nema upotrebnu dozvolu još uvek, pa su prijavili za svaki slučaj Sentu ni manje ni više da tamo igraju ako ne srede ovde. Upotrebnu dozvolu nemaju jer su sve prostorije unutar kluba sjebali tj nisu gradili po standardima, nemaju ni propisane dimenzije UEFA itd. Što se navijača tiče u gradu nema organizovanih navijača sem Zvezdinih, Indijanci koji su pratili Proleter su se davno sklonili i ne idu ni na kakve utakmice u bilo kom sportu. A neće sigurno sa vrha severa praviti svojoj podgrupi konkurenciju u gradu. Koliko će to da traje? Ambicije su velike, znalo se još prošle godine da ulaze u ligu. Imalo je tu još jakih igrača tipa Železničar Inđija i Hajduk Divoš (koji drži lik koji je bio načelnik Kobri i izgradio tamo pravo malo carstvo oko FK) ali zna se koja je riba najjača trenutno ovde. Tako da se nemojte začuditi ako bude i super lige dogodine. Naravno, dok je ove vlasti.

Doduše kad pukne okg neće samo taj lažni Proleter biti u problemu, nego svi osim možda Čuke. Ceo klupski fudbal nam je navučen na okg pare.

Mislis da nece biti para za sport ili da drzava nece ulagati toliko u sport?

To su bas velike zablude da ce padom OKG da se iscisti situacija u drustvu, a kamoli u sportu. Trebace decenija savrsenih odluka nove vlasti da bi nam / vam bilo bolje, a vec sada znamo da je to nemoguce i da ce se promjene nabolje desavati, ali sporije u odnosu na onu brzinu koju je vecina ocekivala.

Posle pada Vucica ocekuj zivot u drzavi koja je po kvalitetu izmedju Orbanove Madjarske i Milanoviceve Hrvatske. To ce i dalje biti drzava sa gomilom problema (partitokratija, nacionalizam, velika korupcija) tako da bice para za sport. Hljeba i igara nece faliti....

Pa ja ne znam da li će Zbilja nakon pada okg moći da uloži 5 miliona za obeštećenja tokom prelaznog roka ili da će ga zameniti neko sličan ko će da gruva tolike pare u Vojvodinu? Ja nešto ne verujem.

Ne znam kakva će biti sportska politika Studentske liste ali nešto ipak sumnjam da će se toliko prljavog novca prelivati u sport.